מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 24 אפר' 2022 04:54:
בוקר טוב,
למשתוקק היקר,
לא הבנתי את ההבדל בין שמור עיניך ל-SA? מבחינה טכנית ההצטרפות לקבוצות החיות של שמור עיניך זה בדיוק כמו ההצטרפות לקבוצות של SA, וגם הקבוצות עצמן הן אותו דבר. וזה מה שחוסידל כתב לך.
לחיל היקר,
ל-SA יש אתר, אבל אין פורום וכיוצ"ב. ההחלמה שעובדת לי, זה ב'חי' כמו שכתבת, לבא לקבוצות ולהיפגש עם החברים, להרים טלפונים ולעבוד את הצעדים. כי רק ביחד זה עובד.
קיץ בריא לכולם
יש לשים לב שכתבתי על כך ש'מבחינה טכנית' אין הבדל בין שמור עיניך ל-SA לגבי ההצטרפות לקבוצות וכן לגבי הקבוצות עצמן. לא דנתי לגבי דברים נלווים בקבוצות.
ולדוגמא לגבי אנשים שאינם מסוגלים להיחשף לאחרים, אין להם הבדל האם המנגל הוא של שמור או של SA. ההשתתפות בפורום של שמור עיניך אינה משנה את כללי ההצטרפות למפגשים כאלה ואחרים.
ולגוף הענין, אני השתתפתי באופן יומיומי בקבוצות החיות והטלפוניות של שמור עיניך במשך תקופות ארוכות מאד מאד, ובד בבד גם בקבוצות החיות והטלפוניות של SA, ויתכן שאני יודע קצת יותר טוב מה ההבדל בין הקבוצות הללו, אם לטוב ואם למוטב, עד כמה עדינים כאן ולא עדינים כאן, ומה הכוונה עדינות, ומה התועלת או שמא החסרון בזה. גם המייסדים של שמור ידעו בדיוק מהי המטרה של הקבוצות של שמור, זה היה בעיקר מקפצה לSA ולא תחליף. בהמשך כשהקימו את PA חשבו שזה אולי יוכל להוות תחליף לSA. אך לבסוף המציאות הוכיחה שכנראה זה לא דבר מעשי. ולמעשה, בקבוצות של שמור לא היה כמעט הבדל למעט זאת שבתחילת כל קבוצה קראו פרק תהלים. המסרים וכל התוכן היו שווים לחלוטין לSA, רק שחלקם היו קצת בניסוח דתי.