יוםרביעי 12 ינואר 2022
דייב סקסוהוליסט
המחלה העיקרית שלי – זה 'אי התמודדות עם רגשות', מה שלא מסתדר לי - מעיף אותי ומחרבן אותי, אתמול בערב - ראיתי כתבה חדשה על פגיעות והטרדות מיניות במכוני ספא – זה כואב לשמוע, ניצול מיני – זה דבר שסבלתי ממנו בתור ילד, ופגיעות מיניות - זה דבר שחוויתי על בשרי הרזה במעט שנותיי.
אתמול בלילה - ראיתי כל מיני כתבות ישנות על עולם הזנות, עולם הסמים, זה חוסר אונים מטורף, רחמנות, גרם לי להרגיש רע, די אלוהים – מה יהיה עם הסבל בעולם הזה...
לי, טוב ביחסית, אני לא בעולם הזנות, אסירות תודה לא השתמשתי חי – רק להיום, ולא צרכתי שום סם, נכון מפורנו – אני לא נקי, אבל ביחסית – אצלי הכל בסדר, אבל יש אנשים שסובלים, והתאוה הורגת אותם...
כמה צרות, כמה חולים, כמה פשע, כמה רוע, כמה פגמי אופי מסתובבים, כמה צביעות, כמה שקר, אלוהים מה לעשות אבל אותם אלה שכביכול מייצגים אותך – אבדו צלם, הם מחורפנים על הראש – 'פרשיית חיים ולדר' – זה אחד הדוגמאות הקטנות לכך.
אנשים לא יודעים לקחת אחריות, להודות בטעויות, קל להם לעשות טעויות – אבל להודות ולתקן הם שוכחים.
אני לא כותב שיחת מוסר, אני כותב לעצמי – מה זה אומר אלי? איך אני יכול שינהל אותי דברים שאני כופר בהם, והורסים לי את החיים ומחריבים כל חלקה טובה.
אצלי טינה לא משוחררת – זה חומר לשימוש, אני רוצה להשתחרר, לזכור שאני לא מנהל כלום בעולם הזה, אני מנוהל ורוצה לעשות את התפקיד שלי, כואב לי מאד שאני מתמודד בדברים שהם לא שלי, כן, יש כאבים שנמצאים שהם לא שייכים לי, לפחות לא בתקופה הזאת.
במסגרת צעד 4 – יש לי כעת עבודה לכתוב כ25 מקרים של טינות/פחדים/אידאולוגיות – מאד קשה לי בפרט שאני כעת נפלתי אחרי 10 ימים, מאד קשה לי, הבדידות, הלב נשבר.
אסירות תודה
על כסף, על אוכל, על עבודה, על התקדמות, על שאני בריא, על שאני לא נרקומן, ולא בן של נרקומן, נרקומנית. על עמוד גמרא שלמדתי אתמול בלילה. על שאני מבצע משימות מהר.
פחדים
משידוכים, משאני מרחיק את הזיווג האמיתי על ידי השימוש, משייגמר לי הכסף, ומלעשות צעד 4. מזה שלא הלכתי לטיפול וזה ישבור את הרצף.
המסירה היומית
רוצה למסור את כל חיי לאלוהים, למסור את הרגשות, את החוויה הקשה, את התמודדות, את הבדידות, למסור כל חוסר אונים מול התאוה, מול החיים, אסירות תודה שאני מרגיש שאני לא לבד.
עקיבא - לב של אבן
מילים ולחן : עקיבא
לב של אבן
כהות הרגש
אבק בעיניים
פעם היינו אחד
היום זה שניים
זה התחיל כששכחתי את שמי
ואובך מסתיר שמיים
שלום היום
כבר לא יהיה וכנראה גם לא מחר
אם את עצמי איני יודע לנחם