ברוכים הבאים,
אורח
|
|
נושא: חבר חדש בא לעיר 3937 צפיות
חבר חדש בא לעיר לפני 9 שנים, 9 חודשים #14967
|
אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך. |
בעניין: חבר חדש בא לעיר לפני 9 שנים, 9 חודשים #15002
|
חוסר אונים איננו חולשה, זו המציאות.
|
בעניין: חבר חדש בא לעיר לפני 9 שנים, 9 חודשים #15092
|
|
בעניין: חבר חדש בא לעיר לפני 9 שנים, 9 חודשים #15118
|
הכינוי שלי הוא 'סוד הכניעה' ואני מכור בהחלמה. בחסד א-לוהים - לגמרי לא מובן מאליו - אני נקי מאז כ"ו בכסלו תשע"ב, כל יום - רק להיום.
הסיפור האישי שלי: goo.gl/mShRFs |
בעניין: חבר חדש בא לעיר לפני 9 שנים, 7 חודשים #17659
|
כי נפלתי קמתי! כי אשב בחושך ה' אור לי!
הסיפור שלי forum.gye.org.il/index.php?PHPSESSID=a76822ede5e4cf190e1b2fdb3243da39&topic=1081.0 |
תגובה: חבר חדש בא לעיר לפני 6 שנים, 3 חודשים #83796
|
אבא אוהב גילה לי את האור ברח' ניסן תשע"ה בכנס של שמור עיניך
נאר אמונה אין בורא כל עולמים...ומבלעדי עוזך ועזרתך אין עזרה וישועה |
תגובה: חבר חדש בא לעיר לפני 6 שנים, 3 חודשים #84198
|
אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך. |
תגובה: חבר חדש בא לעיר לפני 1 שנה, 1 חודש #135063
|
|
תגובה: חבר חדש בא לעיר לפני 1 שנה, 1 חודש #135069
|
|
תגובה: חבר חדש בא לעיר לפני 1 חודש, 1 שבוע #142224
|
|
תגובה: חבר חדש בא לעיר לפני 1 חודש #142247
|
תגובה: חבר חדש בא לעיר לפני 4 שבועות, 1 יום #142342
|
|
|