אז רגע לפני שאני מאפס את הספירה, ולכאורה לא בגלל "הדיון" האחרון אלא כי בסופו של דבר לפני חצי שעה לא הצלחתי לעצור את עצמי (עצמי?) מלספק את התאווה בקריז הקבוע שלה (ב"ה שזה סיפור שלקח חצי שעה בלבד ולא עם מליון שיטוטים, ובתפילה לא-ל שלא תהיה היגררות כמו שתמיד יש), אני מודה למשתמש1, למשתוקק ולי' שמעון (שלא כ"כ הבנתי מה הספירה המשנית שלו) על התגובות וההארות. צודקים.
אני לא יודע מה ואיך לכנות את הנפילה שלי עכשיו. זה היה פשוט מגעיל ובמקום כזה שאני... יש לי אבן גדולה עכשיו על הלב. משום מה אני סובל מחוסר אפתיה, אני עצבני "פיגוזים" על עצמי והנשמה שלי מתהפכת בתוכי ("למה? למה?") אבל אין דמעות ותחושת החרטה קלושה מאוד. אולי זה כי הפנמתי (ואולי באופן לא נכון ובריא) שאני פשוט צריך להחלים. אבל יש בי מין יאוש כזה, בעסה של החיים, שצריך להתחיל את הכל שוב.
לכאורה אני במצב של לחץ מסוים, דברתי עם 'יועץ' או משהו בסגנון שאמר שאם תוך טווח זמן מסוים (3 שבועות) אין התקדמות משמעותית אז צרי להתחיל להיות יותר מאסיבים, פסיכולוגים (מומחים לנושא) וכזה. על פני הדברים - אין התקדמות. לא עברתי באמת את מחסום העשר, דחיתי אותו ביומים (יום וחצי) אבל התחושה שלי היא שרעידות האדמה המישניות שבד"כ נלוות לנפילה יהיו חלשות יותר (למרות שאני אמור בשישי-שבת-ראשון להיות בבית וזה בד"כ... לא נגמר טוב [או ליתר דיוק - נגמר..]).
אני עדיין לא בקבוצות החיות, התעצלתי ברובד מסוים, כמו שאני מתעצל (ודוחה) בלעשות ספורט, בלמצות את זמן הפנאי נכון יותר (בלי סדרות וסרטים) ולהתקין חסימה כמו שצריך למחשב. איי, שורף לי מבפנים.
אני אמשיך, אני אמשיך לנצח עד שאצליח, אבל כל נפילה נרשמת. אני לא יודע איך החשבון למעלה אבל הדברים נספרים לעולם, מצד הטבע נוצר ריחוק, ואני לא מרגיש שמספיק התקרבתי.
אני מתנצל על האריכות ומעריך מאוד מאוד את מי שקורא את הדברים ומגיב להם. באמת שהאנשים שפה ראויים להערכה בזה.
אז... אני חיל, לא הצלחתי להיות נקי היום אבל אני מאמין שללא ספק שקצת התקדמתי. תודה ה', באמת תודה (רק תעשה ממני סוף סוף בן אדם!). מתפלל שלפחות מחר אהיה נקי והלוואי שמשם אל הנצח.
תודה לכולכם. שוב חיל..
(נ.ב. רעיון פצפון שעלה לי - אחת מן הנקודות המרכזיות של ההתמכרות היא ה"מחזוריות", האלמנט של "שוב ושוב ושוב". בעצם ברגע שאדם אומר, כאן ובכלל לעצמו, כחלק מההתמכרות: "נפלתי שוב" - הוא בעצם גם מורה לעצמו מה לעשות בהמשך. "נפלתי? שוב!" שוב מדרכך הרע! שוב ותנסה שוב!)