ברוכים הבאים, אורח

מתחיל מחדש
(0 צופה) 

נושא: מתחיל מחדש 6017 צפיות

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139808

בוקר טוב שבוע טוב בשורות טובות לכולם.
יום ההילולא של קדוש ישראל הצדיק הרב ישראל דוב בער אודסר זצ"ל, בעל הפתק הקדוש של רבי נחמן מברסלב, שעליו אמר רבי נחמן "האש שלי תוקד עד ביאת המשיח".
ביום גדול זה אני זוכה לשתף אתכם בכמה דברים, שבעיקרון כל אחד מהם הוא גדול ממש שהיה צריך לערוך לכבודו סעודה.
הדבר הראשון זה 244 ימים ללא שימוש. אין לזה הסבר. אין. לא חלמתי מעולם שיהיה לי כזה רצף. זה נס גלוי ומתמשך במשך 244 יום כפול 24 שעות כפול 60 דקות כפול 60 שניות.
הדבר השני זה 100 ימים ללא צפייה בתכנים. זה גם נס ארוך ומתמשך. שאין לו הסבר. חברים, התכנית עובדת. תגידו מה שאתם רוצים. יש מקור ביהדות, אין מקור ביהדות, זה עובד.
הדבר השלישי זה שהיום אני מתחיל ספירה חדשה. ספירה שלישית של הסתכלות. החלטתי על חוק הארבע שניות. ראיתי? אני לא מסתכל. הסתכלתי? מקסימום 3 שניות. הגעתי ל-4? מאפס את הספירה. המטרה היא להזין את עצמי בפחות ופחות מראות של תאווה.
והדבר הרביעי הוא שהיום אני מתחיל את צעד 4. ערכנו חשבון נפש נוקב וחסר פחד עם עצמנו.

להגיד את האמת - אני פוחד.
פוחד שכל הספירות יתאפסו לי מאיזו התרסקות שתגיח במהירות שאני לא אשים לב מה קורה איתי עד אחרי שאשתמש ח"ו.
פוחד שפתאום משהו בחיים ישתנה לי ויגרום לי להסיר את החומות שבניתי, ולהשתמש.
פוחד שפתאום לא יהיה אכפת לי ליפול.
פוחד ממה שאני אגלה שאתחיל לעשות באמת את החשבון נפש הנוקב וחסר הפחד.

צריך את עזרתכם ואת העידוד שלכם ואת העצות שלכם כדי להמשיך.

אוהבים ותודה לכולם.

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139815

• דייב 2
  • רצף ניקיון נוכחי: 18 ימים
  • דירוג פלטיניום

אשרך, אשרינו
אוהבים אותך ואת הדרך

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139819

שלום לכולם קוראים לי לכבוד השם ואני מכור לתאווה
עיקר ההתמכרות שלי צפייה ואוננות
בחסד אלוקים לא מובן מאליו נקי מאוננות 245 ימים
ומצפייה בתכנים 101 ימים
ומהסתכלות "ארוכה" של 4 שניות - יום אחד
אם כן:
245/101/1

מייחל ומצפה ומקווה ומאמין שהיום יהיה יום נקי בעזרת השם.

משתף פה, שאתמול פתאום נכנסה בי אובססיה חזקה ממש, ונזכרתי בפעולת תאווה שהייתי עושה בעבר וב"ה התנתקתי ממנה, פתאום צף לי הריגוש שהיה עולה בי כשהייתי עושה את הפעולה ההיא, הריגוש ככה צף בלי הודעה מוקדמת ונכנסתי למה שנקרא "קריז".
הייתי בעבודה שם אני פחות מוגן מהבית, אבל לא יכולתי להתקשר ולשתף, ופשוט הסתובבתי במסדרון (אצלנו מאוד מקפידים על מסיכות בחלל סגור) ומתחת למסיכה ביקשתי מאלוקים שיתן לי את הכוחות להתמודד או שיקח את זה ממני, אמרתי במפורש מה קורה לי ומה מפריע לי והצהרתי שאני לא רוצה את זה בכלל.

ב"ה זה קצת ירד אחר כך הלכתי הביתה ועם הילדים והעייפות וכל הפעולות של הערב חשבתי שזה נעלם.
באסירות תודה הלכתי לערבית ואחר כך למדתי עם חברים וכשחזרתי הייתי בשמחה (ועזרתי לעוד שני אנשים תוך כדי). הודיתי להשם על יום נקי שזה היה נס שסיימתי אותו נקי. ממש נס.
לאחר מכן מקלחת ולמיטה לישון, נכנסתי לטלפון לעשות פעולה באיזו אפליקציה, והיה שם אייקון קטן ממש - פצפון - של מישהי כנראה, ואם מסתכלים ממש ממש טוב רואים חלק חשוף, טוב חבר'ה זה כל כך פצפון,
אבל האובססיה שלי נדלקה שוב וכמעט שהתלקחה ממש,
הבנתי שכרגע אסור לי להשתמש בטלפון שלי לא משנה מה כי זה מזיק לי, הנחתי אותו וב"ה אסירות תודה נרדמתי מיד. 

עכשיו שאני כותב את זה אני מרגיש רגשות מעורבים.
מצד אחד שמחה: לא נפלתי. ב"ה. קיבלתי במתנה יום נקי נוסף. הלכתי לישון שלם. הספירה ממשיכה.
מצד שני צער: איך תמונה כל כך פצפונת הדליקה אותי.
מצד שלישי שוב שמחה: הדרך שעשיתי עד עכשיו, גרמה לכך שבעבר כדי 'להידלק' הייתי צריך סרטים חיים על כך המסך במשך כמה דקות. עכשיו רף הרגישות שלי גבוה יותר כי אני לא רואה - אז אפילו תמונה קטנה יכולה להדליק אותי
מצד רביעי שוב צער: אז ככה ייראו החיים שלי? כל הזמן? אני יהיה כזה חרוף על תמונות של נשים, שאם אראה אחת ככה בקטנה - מיד ארצה לשתות את כל הבקבוק? את כל החבית?

או שאוליי זה לא "מקרה מבחן" וכל יום והניסיון שלו?

אשמח לתשובותיכם ותגובותיכם המחכימות.

אוהבים ותודה רבה לכולם

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139821

• טהרני
  • רצף ניקיון נוכחי: 3306 ימים
  • דירוג פלטיניום
  • עלי לבחור בין כניעה להשפלה

קודם כל, כל הכבוד שלקחת כזאת אחריות מדהימה על ההחלמה שלך. 
שנית, שים לב שנדלקה לך נורה אדומה. כשאני בקריז, לוקח זמן לצאת מזה באמת. אז בימים הקרובים חשוב להיות עירני במיוחד ולהגביר פעולות החלמה. 
שלישית, מניסיון אישי, כשאני מתרגל את ההחלמה לאורך זמן ממושך, כל הנושא של התאווה פחות מעסיק אותי. ועם זאת, כנראה שאם ארשה לעצמי לראות תמונה בקטנה / לקרוא משהו בקטנה / לחשוב משהו בקטנה - אני בדרך לקריז. תקופה של החלמה אמנם מאריכה לי את הפתיל, אבל גם אז - אם אני ממשיך ללכת בכיוון של תאווה ולא חוזר בי ומהר - זה רק עניין של זמן עד הפיצוץ הבא. 

ליומן המסע שלי     הפוסט שהסביר לי מה הבעייה     הפוסט שהסביר לי מה הפתרון
אני חסר אונים, אנא עזור לי!

כאשר "בידך אפקיד רוחי" אז "פדית אותי ה' א-ל אמת". וככל שהצד הראשון של המטבע יהיה יותר בשלימות, כך גם הצד השני.

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139830

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג פלטיניום

תודה רבה על השיתוף, מאחל לך המון החלמה ושתצליח לשרוד את הקריז בעז"ה.

טהרני, תודה על הדברים הנכונים.

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139840

כשחופרים וחופרים מגיעים לליבה והליבה כרגע קשה.
אני מבין כרגע שקיבלתי מתנה 1: 246 ימים ללא שימוש.
מתנה 2: 102 ימים ללא צפייה

אבל הנה הליבה - שמירת עיניים, בלי להתמקד ובלי להסתכל.
מתחיל מחדש היום. קשה לי עם זה ממש.
אני גונב את דעת עצמי ועושה כאילו לא הסתכלתי. כדי לא לספור שניות. למשל היום הייתי באוטובוס, הגנבתי מבט, הסתובבתי, ואז שוב הגנבת מבט, זה גנבת דעת. אני לא מקבל את זה - וכרגע מתחיל מחדש את הספירה.

נראה מה יהיה

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139856

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 55 ימים
  • דירוג פלטיניום

כל אחד והליבה שלו. המשותף להכל ולכולם, שליטה בדחפים.
אנצל הזדמנות לומר רעיון מהגר''ד פוברסקי זצ''ל על פרשת שבוע שעבר. הוא היה אומר כתוב וישא עיניו וירא, צדיק לא רואה פתאום, צריך קודם להחליט להסתכל, וישא עינו, ורק אז וירא. 
ונאים היו הדברים למי שאמרם. - זו העבודה שליטה. 

מתפלל להצלחתך

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139860

טוב אני על הפנים,
אמנם 247 ימים ללא שימוש ב"ה,
ו- 103 ימים ללא צפייה בפורנו, שזה מהמם.
אבל ממש ממש קשה לי.
הרי חשבתי להתחיל ספירה נוספת של שמירת עיניים כללית,
לא להתמקד (ראיתי ראיתי אבל לא להתבונן יותר מדי)
מוצא את עצמי דווקא מתנהג ההיפך,
מסתכל יותר ממה שהייתי מסתכל לאחרונה,
ממש מתבונן,
ואני פוחד מזה ממש.

מוסר את הכל לאלוקים אוהב,
מודה שאני חסר אונים מול זה,
מבקש ומתחנן שאזכה להתחיל מחדש, 
ומתחנן על נפשי ועל נשמתי לסיים את היום הזה נקי לפחות כמו שהתחלתי אותו.

אוהבים.

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139867

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 319 ימים
  • דירוג פלטיניום
שזה מהמם.
אבל ממש ממש קשה לי.

סיפור חיינו. כבר החתם סופר כותב על נווה התלאות של החיים. עולים ויורדים וזה אומר שאנחנו עדיין בחיים!
אדם מת רח"ל אין לו עליות וירידות, אין לו לחצים ואין לו לשים ת'ראש על דיונה.
מתוך חדוות החיים, ורגשי הודיה עמוקים לה' יתברך על כל הטוב, נוריד את הראש מתחת לגל, ניתן לו לעבור ובעזרת השם ה' יעזור!! זה אפשרי.
טוב שבאת לשתף, אל תעבור את זה לבד, תתקשר... אתה יכול להתקשר אלי בשמחה, יכול לחברים, ספונסר, אתה לא לבד.
אוהבים אותך

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139876

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

אתה בקריז, כולם עוברים את זה, הרי לא ציפית שלא יהיו ימים קשים, אז עכשיו הם הגיעו, תהיה חזק! הם יעברו בעז"ה.

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139880

תודה חברים אהובים...
אכן אני בקריז אבל קריז בעייתי חחח
כי קריז פסיכי תוקף אותך בעוצמה ואתה חושב על שימוש כל היום
אבל פה אני לא באמת חושב על זה כל היום... זה מזדחל לאט לאט... אני פוחד שפתאום אמצא את עצמי מוקף!
למשל
סיפרתי פה לפני כמה ימים שנזכרתי בפעולת תאווה שעשיתי בעבר אלא שהפעם נזכרתי בזה שוב והתחילו פנטזיות שמגדילות את הפעולה ההיא וגורמות לה כביכול להיות מוחשית יותר וחושנית יותר וממש הרגשתי את הפעימות של הלב שלי
אז הכרחתי את עצמי עם כמה פעולות להפסיק ואכן זה הפסיק,
אבל היה מן "זמזום" כזה ברקע... לא יודע איך לתאר אותו

ב"ה ששומר אותי נקי.
אתמול בערב סיימתי את היום עם תפילת ערבית, אמרתי תודה לאבא ששמר עלי בלי שימושים, וביקשתי להיות נקי "רק למחר" חחח כי האתמול כבר עמד לפני סיום. ב"ה ב"ה.

הבוקר הזה התחיל לי בשמחה וחשבתי על זה שאני כבר 248 ימים (גימטריה רמ"ח איברים) שאני נקי בחסד עליון לא מובן מאליו בכלל בכלל.
ועוד יותר שיש לי כבר 104 ימים ברצף בלי פורנו או משהו דומה שזה בכלל מדהים.

אסיר תודה לאלוקים אוהב שהביא אותי לתכנית.
מבקש ומתחנן לפני בורא עולם שישמור אותי נקי גם היום רק להיום.
מתמקד כעת בהכנות לצעד 4, קורא ושומע על זה שיעורים, לומד וקצת מסכם, בעזרת השם נעשה ונצליח.

תודה לכולם.

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139882

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

חכה תכף תגיע לשיא של הקריז... תתכונן...

כל הכבוד שאתה מחזיק חזק ומשתף, אל תרפה משיתופים, בתקופת קריז - כדאי אפילו כמה פעמים ביום - מנסיון.

בהצלחה רבה בעז"ה.  מעריכים אותך מאוד!

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139949

שלום לכולם ובוקר טוב
ברוך השם בזכות שבת קודש נכנס בי רוגע 
ביום שישי עוד היה לי ניסיון קטן, המתנתי לאיזה שירות וישבתי במקום מוצל הדלקתי סיגריה
הגיעה מישהי עם נתונים וכו', נעמדה 2 מטר ממני נעצה בי מבטים חזקים ואז התיישבה לא רחוק ממני
כמובן שהראש החולה שלי התחיל לספר לי סיפורים שהיא חושקת בי וכו'
אסירות תודה הבנתי מיד מאיפה זה מגיע וביקשתי עזרה מאלוקים לשחרר את זה
בחסד אלוקים היא הסתובבה והתחילה לפטפט בטלפון ודקה אחרי זה כבר שכחתי ממנה.

מאוחר יותר לכיוון שבת קודש הרגשתי את השחרור והרוגע וב"ה אפשר לומר שהקריז הסתיים.
מסקנות שלי - ואשמח שתעזרו לי בזה:

1. למרות משך הזמן הארוך ב"ה של ימי נקיות (252 ללא שימוש מתוכם 108 ימים אחרונים ללא צפייה בתכנים מיניים) - אני בסכנה. תמיד. יכול ליפול כל רגע. ואסור לי להשלות את עצמי
  2. הכרה של המציאות והבנה בזמן אמת עוזר מאוד
  3. לא תמיד יש זיהוי טריגר. לפעמים זה בא בבום.

זהו. כרגע שמח מאוד על כך שהשם הוריד היום גשם, מה שחייב את כולן לצאת בלבוש צנוע יותר. העולם נברא בשבילי... חחחח 
מתפלל ליום נקי ומפוכח, מאחל ומייחל לכולנו יום נקי רק להיום.

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139975

שלום לכולם קוראים לי לכבוד השם ואני מכור לתאווה
מזכיר לעצמי כל הזמן שאני מכור ואסור לי להתקרב לשם כי אם אני לא מזכיר את זה לעצמי אז השם מזכיר לי את זה

בחסד אלוקים נקי 253 ימים משימושים 
בחסד אלוקים נקי 109 ימים מצפייה בפורנו

אתמול הייתי על גבול של נפילה הייתי לבד עם מחשב פרוץ למזלי שקעתי במשהו אחר ועבר הזמן הייתי צריך לצאת
מפחיד אותי ממש להישאר בכזה מצב

מאחל לכולנו יום נקי וטהור

תגובה: מתחיל ספירה משנית של אי צפייה לפני 1 שנה, 7 חודשים #139976

בצער רב אני מאפס את הספירה המשנית.

זה התחיל אתמול שנכנסתי לאתר וואלה כביכול לקרוא כתבה, אבל תת תהליך רץ לי במוח וחיפש תאווה, ובאתר הזה לא חסר תמונות לא צנועות, ולא הפסקתי להסתכל, ושיקרתי לעצמי והתעלמתי כביכול מכל מה שראיתי.

וזה המשיך אתמול בסוף היום - כתבתי בהודעה הקודמת שהייתי עם מחשב פרוץ, אבל הסתרתי ולא סיפרתי איך ידעתי שזה מחשב פרוץ? 
כי התאווה השתלטה עלי והיה לי את תהליך ההכחשה מספר #634765 : "תבדוק אם הוא חסום או לא", כמובן כדי להיות רגוע שהוא אכן חסום,
עאלק,
אז חיפשתי בגוגל תאווה מפורשת - לא כדי לראות תמונות אלא לראות האם יוצאות תוצאות,
ויצאו תוצאות ובאמת לא ראיתי תמונות,
אבל פתחתי אתר של תאווה בכרטיסייה נפרדת, כפי שאתם יודעים, אתר שנפתח בכרטיסייה נפרדת לא רואים אותו עד שעוברים לכרטיסייה, אז רק ראיתי בראש הכרטיסייה שנפתחה את האייקון של אתר התאווה (ורק זה כבר גרם לי זרמים בגוף) ומיד סגרתי את הדפדפן ואכן לאחר מכן שקעתי במה ששקעתי - עשייה נטו בלי תאווה

והבוקר מיד כשנכנסתי למקום בו אני עובד עברה מושאת תאווה רצינית ביותר, הייתי עייף, ושתיתי אותה ממש, ורק אחר כך עשיתי "כאילו" מסירה שלה, אבל לא באמת מסרתי כנראה,
ונכנסתי לפה וכתבתי שאני נקי וכו' אבל הראש כבר היה במקום אחר.

והנה עכשיו נפלתי .
לפני כמה דקות נכנסתי ליוטיוב וחיפשתי תאווה, אז למזלנו אין ביוטיוב ממש ממש פורנו, אבל לא חסרים דברים אחרים מאוד מאוד אסורים ואכמ"ל, ראיתי סרטון אחד של תאווה ומיד הבנתי שכל הערוץ של אותו הסרטון מציג דברים כאלה ונכנסתי לערוץ והתחלתי לראות סרטון אחרי סרטון,
בערך 6-8 דקות (כל סרטון חצי דקה גג) שראיתי דברים שאסור לי לראות ואני ממש מצטער על זה שראיתי,

התחלתי להרגיש את הפעימות בלב ואת הנשימה הכבדה, ממש כאילו אני רואה פורנו,

סגרתי את היוטיוב (באסירות תודה שלא המשיך לפורנו ממש) ונכנסתי לפה לאפס את הספירה ולשתף,
אבל הראש החולה שלי אמר לי לסגור את הדפדפן של הפורום כי לא ראיתי באמת פורנו,
ואכן סגרתי את הדפדפן, ואז אמרתי לעצמי על מי אני עובד הרי אני לא נקי עכשיו, נכון שזה לא פורנו נכון שלא השתמשתי ב"ה אבל התחלתי יעני "ספירה משנית" ואין מה לעשות חייב עכשיו לאפס אותה,
אחרת אתה סתם עובד על עצמך.

ולכן בצער רב אני מאפס את הספירה המשנית,
ובכל הכח שנשאר לי אני מתחנן לאלוקים שישחרר אותי מכל מה שראיתי עכשיו, שאני אשכח הכל שלא אזכור מזה כלום, אני מבקש מאלוקים שירחם עלי ולא אפול לשימוש ולא אפול לפורנו ואוננות, אנא ממך ריבונו של עולם רחם על **** בן ***** *** שלא אפול ולא אשתמש. מבקש ממך סליחה מחילה וכפרה שעשיתי את השטות הזו והסתכלתי בדברים שאסורים לי להסתכל, אני עכשיו רוצה לשתות את כל החבית, בבקשה רחם עלי רחם עלי רחם עלי תן לי כח אני לא רוצה ליפול

זמן ליצירת דף: 0.61 שניות

Are you sure?

כן