התפיסה שלי היא כזאת - כל בחורה, וזה באמת כל בחורה, שחושבת שבעלה הוא צדיק שמעולם לא ראה אתרי פורנו, היא טיפשה שעדיף לא להתחתן איתה. כי היא רק צרות צרורות בהמשך.
בחורה צריכה להבין ברמה בסיסית כזאת או אחרת איך גבר חושב, ובחורה צריכה להבין את האתגר שעומד בפני הגבר היום.
אני לא מבקש מבחורה שתדע להבין גבר עד לעצמותיו, אבל כן שתפנים קצת מה מה מפעיל אותו.
במקביל, אני לא מבקש מאישה (שאני הולך לספר לה את זה שאני נפלתי או נופל בתדירות יחסית נמוכה) שהיא תהיה מאושרת עד הגג מכך שאספר לה שאני לא הכי תמים, כי אני גם מבין איך בחורה חושבת ברמה בסיסית, ואני מבין את האתגר שעומד בפני בחורה שמבקשים ממנה להכיל את העובדה שהגבר שאולי יהיה בעלה לעתיד, הוא ראה בנות אחרות במצב לבוש לא הולם. זה קשה לה.
כי אני מבין קצת איך בת חושבת - אני מבין שכנות, אמון וקשר נפשי הם מאוד חשובים לה, ולכן אני יכיל את האכזבה שלה מהמצב הזה, ויבין את זה.
אם הבת מבינה את זה, יש על מה לדבר, אם הבת חושבת שגבר צריך להיות נקי מינימום 5 שנים כדי להתחתן איתה, אז היא חיה במאה ה-19, בו זה היה אפשרי טכנית, היום קשה למצוא כאלה אנשים.
הנישואים הם בסופו של דבר לקומם בית על יסודות אמיתיים, לא מדומיינים - אני לא יכול לדמיין מציאות חלופית בה כל הגברים נקיים, ועל בסיס זה למכור לאישתי העתידית קשקושים על כך שאני מה"מיינסטרים" (שלא כל כך קיים) שנקי, בעוד שאני לא.
באותה מידה אני יכול לדמיין מציאות בה כל הגברים תמיד מדוייקים, רומנטיים, שרמנטיים, מטופחים ומהוקצעים, כמו בסרט, ואז למכור לאישתי העתידית את ה"חבילה" הזאת בתור אחד כזה, האם זה יחזיק ? לא. האם זה אידיאליה שהיה עדיף שתתקיים ? כן, אבל היא לא מתקיימת. האם זה יהיה שקר טיפשי שיפורר את הבית ? כנראה שכן.
הכלל היחיד זה - אל תספר לדייט שלך הכול, תספר שאתה נופל, תספר שאתה נופל על תמונות נניח, אבל אל תספר מי האישה שאתה נופל עליה, כי אז לאישה יידלקו כל מיני מנגנונים של קנאה והשוואה שבחיים לא תצליח להיפטר מהם.