תודה לשוב הביתה היקר.
ב"ה חזרתי אתמול מהנופש. היה מדהים, טוב ורגוע, זמן זוגי עם אשתי שכמעט ואין לנו בשיגרה -ללמוד יחד, לשוחח, לאכול יחד. ב"ה היא נהנתה מאוד.
היו נסיונות אבל ב"ה זכיתי לעמוד בהם.
כששהגענו - התברר שחלה טעות ושמו אותנו בחדר מעל הברכה, החלטתי לא להשלים עם זה (היה לי מאבק עם עצמי) ודרשתי לעבור לחר אחר וכן היה ב"ה תוך כמה דקות.
ב"ה בזכות החורף היו פחות התמודדויות, אבל היו כמה... כל דבר בעייתי שראיתי בטעות התלקח בי, אבל תפסתי את עצמי כמה פעמים ושיננתי בראש את המשפט "יש לי אלהים"... זה עזר כי ידעתי שאם אשקע במבטים ופנטזיות - אהרוס לעצמי את הנופש שכ"כ חיכיתי לו ושכ"כ הייתי צריך ואחזור ללא מצב רוח, היפך המטרה, ותובנה זו עזרה מאוד ב"ה.
החלטתי להיות כנה עם אשתי בחיי היום יום - למשל בבוקר הראשון במלון - בית הכנסת שם היינו רק 8 אנשים ונאלצנו להתפלל תפילת ר"ח וחנוכה ביחידות. בדקתי עם עצמי וראיתי שקשה לי לומר את זה לאשתי, אני הרי צריך להיראות בפניה כליל השלמות, קדוש וטהור שהכל טוב מהבחינות הללו, ולכן כן שיתפתי - שלא היה מניין והתפללתי ביחיד. אין ספק שהנקודה הקטנה הזו של כנות עזרה לי להחלמה.
אתמול בערב מיד אחרי הנופש - חזרתי לעבודה, לכל העומס, אבל ב"ה שמח יותר וקליל יותר, תודה לאל.