ברוכים הבאים, אורח

רק בשבוע שעבר הגעתי לפה...
(0 צופה) 

נושא: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... 44644 צפיות

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 2 חודשים #143310

הסיבה היא (כנראה, מנסיון) שכתבת בעמוד שלא היה עדכני ומרוענן. הפתרון הוא לעשות "חזור" (חץ לכיוון שמאל), לפתוח שוב "תגובה" באותו במקום שכתבת את הפוסט קודם וכל החומר נשמר שם. מעתיקים, מרעננים את העמוד ואז פותחים תגובה חדשה ומדביקים.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 2 חודשים #143316

לכל דבר יש הסבר, גם למחיקה של פוסט ארוך שכתבתי.
שמח לפגוש אותך שוב
כולם צריכים אותך כאן.
ה' יתן לך כוח, להחלים. וגם לכתוב שוב את הפוסט. ואלי יהיה בו כבר פרק מעודד יותר. 

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143427

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג פלטיניום

תודה לכם.

ב"ה נקי יותר משבועיים. הצהריים ניצלתי מנפילה, נחתי צהריים ואז החלו להכנס לראש פנטזיות והחלו נגיעות, ב"ה חיש מהר התעשתתי והבנתי לאן אני הולך, קמתי, התארגנתי והלכתי לעשות משהו אחר. הנפילה האחרונה שלי - לפני שבועיים גם הייתה מפנטזיות ונגיעות, ללא פורנו או מדיה!
בחדשיים האחרונים התמודדתי עם שבר משפחתי מסויים וכן עם קושי של מקום העבודה שלי (שעדיין קיים). זה גרם לי לניתוק מהפורום, אך זה היה רק התירוץ של הניתוק המעשי.
זמן רב קודם התחלתי להרגיש ניתוק נפשי מהפורום - שהיה ביתי במשך יותר משנתיים.
הפורום היה מרתק אותי ועוזר לי מהסיבות הבאות:
1 הרגשתי שאני והמסע שלי עטופים בחום ואהבה של חברים רבים - חלקם מתחילים חדשים כמוני, עכשיו אני סוג של "זקן וותיק" פה.
2 היה לי קשר עמוק עם חברים בפורום שהייתי מגיב להם רבות ועוזר להם, זה גרם לי לחשוב שעות רבות על ההחלמה ועל הדרכים לצאת ממנה, במשך שעות יכלתי לחשוב בלילה על איך עוזרים לפלוני לעבור את השבוע בנקיות... כמובן שכל זה עזר בעיקר לי, כי זה הכניס לי את ההחלמה למודעות.  
3 הדיונים החשובים (חלקם ממש ברומו של עולם) ואפילו ויכוחים שהתנהלו פה בפורום, עד כמה שזה נשמע אבסורדי, זה הכניס לי את ההחלמה לראש וקיבע אותה שם, היום כבר לא מתנהלים דיונים כאלה וגם אם כן, יש לי תחושה שמיציתי את כל הנושאים שאפשר להתווכח עליהם.
4 הצ'אט... הייתי נעזר בו הרבה בזמני קריזים ובהכרת חברים שעזרו ועוזרים לי בתהליך ההחלמה. גם כיום שהחזירו אותו, זה לבודדים בלבד והוא ריק בדרך כלל.

בכלל בתקופה של החצי שנה האחרונה קיבלתי תחושה שכל אחד נכנס, פורק תסכול ביומן שלו והולך, לא תחושה של "פורום"... אבל כפי מה שאני רואה, בחודש וחצי האחרונים זה השתנה לטובה ב"ה.
אני מאוד רוצה להשתחרר מההרגשה הרעה הזו ומה"מוחין דקטנות". הפורום יכול לעזור לי. יתכן שכאשר ישתנה לי מצב הרוח, ילכו להם כל "הטיעונים" הנ"ל ואמשיך בגדול.
מקווה להצליח בעז"ה.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143462

אולי נכון פחות פעיל אין צ'אט.
ובכל זאת דע שזוכרים אותך, ומחכים לך, ומתפללים להצלחה שלך.
כל פעם שאני נכנס לכאן אני מחפש אותך. תמשיך יקר, אל תתייאש, תעזור לאחרים וזה יעזור לעצמך.
דווקא היום שמעתי מחקר שעזרה לאחרים עוזרת לך לקבלה של עצמך. 

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143464

בוקר טוב אלי,
שים לב שהצ'אט חזר, ומכניסים חבר חבר אחרי פניה אליי או אל החבר אסירותודה.
אני מקוה שבעז"ה בהמשך כשיתחברו עוד חברים, בעז"ה הפעילות כאן תתחדש ותעלה לטובת כולנו.

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143466

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום
אלי שומר כתב on 04 אוג' 2022 00:11:

אולי נכון פחות פעיל אין צ'אט.
ובכל זאת דע שזוכרים אותך, ומחכים לך, ומתפללים להצלחה שלך.
כל פעם שאני נכנס לכאן אני מחפש אותך. תמשיך יקר, אל תתייאש, תעזור לאחרים וזה יעזור לעצמך.
דווקא היום שמעתי מחקר שעזרה לאחרים עוזרת לך לקבלה של עצמך.

אני יודע, זה מה שתמיד עזר לי...

תודה על החיזוקים

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143468

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום
מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 04 אוג' 2022 04:22:

בוקר טוב אלי,
שים לב שהצ'אט חזר, ומכניסים חבר חבר אחרי פניה אליי או אל החבר אסירותודה.
אני מקוה שבעז"ה בהמשך כשיתחברו עוד חברים, בעז"ה הפעילות כאן תתחדש ותעלה לטובת כולנו.

תודה!

שים לב, כתבתי שהוא חזר, אבל הוא ריק.... כמה משתתפים פתוחים אליו???

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143484

בוקר טוב המשתוקק
אכן לא הרבה חברים מחוברים אליו,
וזה מה שכתבתי בהודעתי ל"אלי",
שבעז"ה בהמשך כשיתחברו עוד חברים, הפעילות תתחדש לטובת כולנו.
אכן כעת אין הרבה חברים מחוברים.
אולי בבין הזמנים יצטרפו חברים נוספים...

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143499

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

רבותי,
אני בקשיים אישיים רבים ומסובכים יחד עם קשיים בעניין התאווה - ואני חש ממש שהקשיים בתאווה הם רק נגררים אחרי הקשיים האישיים.

ירחם ה'!

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143502

• שמואל גלבוע
  • רצף ניקיון נוכחי: 50 ימים
  • דירוג כסף

המשתוקק ברור שזה כך 

אנחנו מקבלים ממך המון השראה תהיה חזק ותכתוב לנו איך עברת את הקריז הזה 

בעז"ה הקשיים ייעלמו (כל דלת שנסגרת בעז"ה תפחת דלת גדולה יותר אל תירתע ה' אתך בכל הקשיים) 

חזק ואמץ 

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143503

• gidi
  • דירוג פלטיניום

אוהבים אותך אחי!
אני מזדהה עם המצב, גם מקווה שיצא לי מתי שהוא לשתף על זה בכתיבה.

קצת סדר על עצמי 
הפעם הראשונה שלי באתר , הפעם הראשונה שלי בקבוצות
יומן המסע שלי  , ציון דרך שנה נקיות
ההתלבטות שלי לגבי נישואים

~~~מידע על הכלי העיקרי של ההחלמה - קבוצות SA~~~

צעד 0  , יומן צעד ראשון

**כל מי שמעוניין לגבי הכוונה, עזרה או כל שאלה לגבי קבוצות SA מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי ואשמח לעזור.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143511

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

תודה לכם אחי ורעי, חיממתם את ליבי.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143528

• דייב 2
  • רצף ניקיון נוכחי: 29 ימים
  • דירוג פלטיניום

אוהבים אותך מאד המשתוקק היקר
לא שמתי לב שאתה במצב הזה
חבל שאנחנו לא בקשר
אתה אח לדרך
אוהב אותך מאד
מזדהה מאד, אני הייתי לפני כמה ימים ממש בתחושות מאד קשה
אוסף את השברים, כעת הרבה יותר טוב.
תתחזק, יבואו ימים הרבה יותר טובים, אל תדאג.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143531

• המשתוקק
  • דירוג פלטיניום

תודה לך דייב היקר, ריגשת אותי. אני באמת בימים קשים ובתחושות קשות, בעיקר בחיים, וכתוצאה מזה גם הנקיות. יעזור ה'. אכן חבל לי שאני לא זוכה להיות איתך בקשר.

תגובה: רק בשבוע שעבר הגעתי לפה... לפני 1 שנה, 1 חודש #143540

בוודאי אח יקר. זה חלק מהסיפור שלנו אנחנו בורחים לתאווה כדי להנצל מקשיים אישיים. אפילו שכיודע זה לא באמת עוזר, אלא ההפך מעצים את הקושי.
אני חושב שהתוכנית כאן נתנה לי כוח ללמוד לשלוט על עצמי יותר, ובסוף זה עוזר לי גם בקשיים, זה מלמד אותי בסוף לשלוט במצב, ולא שהמצב יישלוט עלי. הסיפור האמתי בדרך כלל בכל קושי, הוא פחות הקושי האובייקטיבי, ויותר איך אתה חווה אותו. וזה המיוחד, ככל שאנחנו מתקדמים בשליטה, על הדחפים, על התאוות, אנחנו יכולים להמשיך להקדם במקביל בשליטה על הדחפים של הכעסים והלחצים. 
הקב''ה יעזור לך וירחם עליך, שלא תחווה קשיים בכלל, ובכל מקרה שתהיה לך מנוחת הנפש. 

זמן ליצירת דף: 0.70 שניות

Are you sure?

כן