תודה לכם.
ב"ה נקי יותר משבועיים. הצהריים ניצלתי מנפילה, נחתי צהריים ואז החלו להכנס לראש פנטזיות והחלו נגיעות, ב"ה חיש מהר התעשתתי והבנתי לאן אני הולך, קמתי, התארגנתי והלכתי לעשות משהו אחר. הנפילה האחרונה שלי - לפני שבועיים גם הייתה מפנטזיות ונגיעות, ללא פורנו או מדיה!
בחדשיים האחרונים התמודדתי עם שבר משפחתי מסויים וכן עם קושי של מקום העבודה שלי (שעדיין קיים). זה גרם לי לניתוק מהפורום, אך זה היה רק התירוץ של הניתוק המעשי.
זמן רב קודם התחלתי להרגיש ניתוק נפשי מהפורום - שהיה ביתי במשך יותר משנתיים.
הפורום היה מרתק אותי ועוזר לי מהסיבות הבאות:
1 הרגשתי שאני והמסע שלי עטופים בחום ואהבה של חברים רבים - חלקם מתחילים חדשים כמוני, עכשיו אני סוג של "זקן וותיק" פה.
2 היה לי קשר עמוק עם חברים בפורום שהייתי מגיב להם רבות ועוזר להם, זה גרם לי לחשוב שעות רבות על ההחלמה ועל הדרכים לצאת ממנה, במשך שעות יכלתי לחשוב בלילה על איך עוזרים לפלוני לעבור את השבוע בנקיות... כמובן שכל זה עזר בעיקר לי, כי זה הכניס לי את ההחלמה למודעות.
3 הדיונים החשובים (חלקם ממש ברומו של עולם) ואפילו ויכוחים שהתנהלו פה בפורום, עד כמה שזה נשמע אבסורדי, זה הכניס לי את ההחלמה לראש וקיבע אותה שם, היום כבר לא מתנהלים דיונים כאלה וגם אם כן, יש לי תחושה שמיציתי את כל הנושאים שאפשר להתווכח עליהם.
4 הצ'אט... הייתי נעזר בו הרבה בזמני קריזים ובהכרת חברים שעזרו ועוזרים לי בתהליך ההחלמה. גם כיום שהחזירו אותו, זה לבודדים בלבד והוא ריק בדרך כלל.
בכלל בתקופה של החצי שנה האחרונה קיבלתי תחושה שכל אחד נכנס, פורק תסכול ביומן שלו והולך, לא תחושה של "פורום"... אבל כפי מה שאני רואה, בחודש וחצי האחרונים זה השתנה לטובה ב"ה.
אני מאוד רוצה להשתחרר מההרגשה הרעה הזו ומה"מוחין דקטנות". הפורום יכול לעזור לי. יתכן שכאשר ישתנה לי מצב הרוח, ילכו להם כל "הטיעונים" הנ"ל ואמשיך בגדול.
מקווה להצליח בעז"ה.