שלום חברים,
חוזר לעדכן, ימים לא יציבים בהחלמה, לא מרגיש במקום בריא ומתפלל לימים מפוקחים יותר שיבואו.
הרבה בלבול ותחושת ריקנות, אולי חוסר ההתקדמות מבחינה רוחנית שפשוט נעצר על רוויה שכבר לא יודע איך לחדש, בדידות ותחושת הימנעות ניצחית ממין של רווק (ממש לא תירוץ ומחשבה חולה), חוסר בקשר זוגי אמיתי חוסר באהבה ורגש שאני לא מצליח בנתיים למלא.
בנתיים הראש שלי הוא הבעייה העיקרית, עובד חזק עליי ולאחרונה מצליח יותר ויותר.
התחלתי להרגיש ממש בסיפור של אדם וחווה, "והנחש היה ערום מכל חית השדה" - הנחש הוא הראש שלי, מצליח לתחכם אותי בתיחכומים הכי חזקים שלי - משתמש בכח שלי כנגדי, משחק איתי על הגבול נותן לי כל פעם לגעת בעץ לראות שלא קורה כלום ולהמשיך ואני שוב ושוב מוצא את עצמי לאחרונה נוגע בעץ..
זה התחיל עם פליליסט שירים מיניים שתיארתי, לאט לאט אני מוצא את עצמי לאחרונה משיעמום בורח למדיה ומתקשה להציב גבולות ברורים או נכונים (משהו גם בהתנהלות לא יציבה בעבודה גורם לזה) ובעצם גרם לריק והחוסר לגדול.
יוצא שמידי פעם משוטט במקומות בעיתיים יותר במדיה בד"כ בשביל להתעדכן בחדשות תוך התעלמות מסכנות ואז נתקל במראה תאווה/כתבה שאני מצליח לדלג ולפעמים המראה כבר עומד מול העיניים אז אני פשוט מעביר עליו מבט, מגלה שכלום לא קרה, לא היתגריתי ולא החפצתי וממשיך הלאה.
הראש משחק עם הגבולות הבעייתיים.
גם לפעמים מבטים ברחוב הופכים לקצת יותר ארוכים ובוחנים מרגיש שאני מאבד את הנכונות והכח לוותר.
יש בתוך כל זה מידי פעם קריזים או גלים קלים של רצונות להשתמש לאונן או לחזור לצרוך את התכנים שהייתי צורך בעבר שמרגיש דיי רחוק היום.
לפעמים מרגיש שאם תיפול עליי הבחורה ה"נכונה" ברחוב פשוט אאבד הכל ואלגום ללא מעצורים.
אסירות תודה שכל זה לא קורה ואני אפילו לא מוצא את עצמי מתגרה, אבל פה מרגיש גם את הבעייה, פה הנחש כבר לופת אותי מכל כיוון.
היום שמעתי שיר שבהתחלה לא קלטתי שהוא מיני ותוך כדי שמתי לב והמשכתי לשמוע ולקרוא את המילים עד הסוף כשתוך כדי דווקא הגירוי כן התחיל לדגדג והיו שם תזוזות לא טובות.
לפני יומיים קרה עוד מקרה מאוד בעייתי- ***ברשותכם אפרט קצת ואם זה בעייתי לכם אשמח שתדלגו או תעירו (אני כבר לא בטוח מה נכון לפרט פה):
חזרתי מדייט שני בלילה עם אותה בחורה, סתם, לא ממש רוצה להמשיך אבל עדיין מבולבל שם ולא לוקח החלטה אבל מקווה שהיום אהיה ברור יותר.
הייתי צריך למלא דלק כי נגמר ויום למחרת נוסע מוקדם לעבודה.
פיספסתי את התחנה שרציתי לתדלק בה ואז כבר חשבתי לתדלק ליד הבית, ישר נזכרתי בתחנה שבה אנחנו בד"כ ממלאים (בגלל מחיר נוחות) ושהיא גם נמצאת ברחוב "בעייתי" שלרוב עשוי להכיל זונות בשעות האלו של הלילה והחלטתי ליסוע לשם, לא הייתה לי נכונות לוותר, ללכת לתחנה אחרת ברחוב צמוד או לקצר את הדרך, הראש מצא תירוץ ונסעתי לשם.
כמה רגעים לפני התקשר חבר תוכנית, על הדרך שיתפתי אותו שאני "הולך להיכנס לרחוב בעייתי בישבילי אני הולך למלא שם דלק ומתפלל לא לצרוך תאווה או להחפיץ" בכנות לא היה לי רצון או בכלל נכונות לנסות לוותר, הוא לא אמר יותר מידי השיחה נגמרה ונסעתי לשם.
בתחילת הרחוב ראיתי זונה פרוצה- אוטומטית הראש שלי תירגם לי שבכלל מדובר בגבר (טרנס או איך שלא קוראים לזה) ונגעלתי והמשכתי הלאה, כמובן שהעיניים במהלך הנסיעה לא הפסיקו לסרוק את השטח ימין ושמאל, תידלקתי, לא חיפשתי קיצור דרך שיכלתי לעשות חזרה וחזרתי על אותו רחוב פעם נוספת כשבדרך ראיתי עוד 2 ברחוב צדדי "ניגשות" לרכב, הראש תירגם באותה צורה שאולי גם נכונה- לא התגריתי נגעלתי קצת וחזרתי לבית.
אין ספק שאני במקום ממש לא טוב בהחלמה, וכשאני מתאר את המקרים האלו זה גם נשמע לי ממש לא טוב, משחק על הגבולות, אבל אני חסר אונים נופל קרבן לראש שלי חסר נכונות לוותר ברגע הנכון ומוצא את עצמי שוב ושוב על הגבול הדק כביכול הולך ולא נפגע.
אבל אני מרגיש שמשהו השתנה, יש לי קריזים, אני מרגיש ריקנות..
אסירות תודה יש גם הרבה טוב במקביל, עבודה בשלווה, עבודה עם ספונסר וזה בכלל שאני מצליח לחשוף את כ הסיפורים האלו לאור, זה שאני לפחות לא צרכתי את מנת התאווה בצורה אמיתית, עבודה טובה עם ספונסיים שדיי מרוצים ואני מצליח להעביר הלאה ולעזור.
פשוט מתפלל ליותר נכונות, לחיבור יותר טוב ולהתפלל יותר לאלוקים שדברים כאלו מתחילים לעלות.
דיברתי על זה עם הספונסר, בגדול המליץ על כמה פעולות בינהם למצוא מקום להתנדבות ונתינה שיתן לי קצת יותר חברה ומילוי ועוד. כרגע אלוקים לא נותן לי את האופציה להתמלא ברוחניות נתינה ואהבה דרך המקום הזוגי אז זה מה יש ורצונו יעשה..
כל טוב.