תודה רבה לכל החברים!
אני קודם רוצה להגיד לכם שהתגובות שלכם מחזקות אותי מאוד ונותנות לי כח לא פחות!
*אני רוצה גם לנסות להגיב לכל החברים שאני שומע מהם שקשה להם להתחיל ללכת לקבוצות מתוך בושה וכדומה:
קודם אומר כפי שציינתי שאני עדיין לא יודע אם הקבוצות הם הפיתרון היחיד/הכי טוב ואם הם עובדות לכל אדם אבל ללא ספק מסיפורים שנחשפים אליהם רואים את ההשפעה העצומה והמהפכים שאנשים מצליחים לעשות בעזרתם.
על עצמי אני יכול להעיד שסבלתי כל החיים(עד היום) מבושה ברמה גבוהה מאוד(האדם הכי ביישן שפגשתי) ובכל זאת כשאני מבין שאני צריך לעשות משהו ולעמוד על זה אני יודע לקבל את האומץ ולעשות אותו.
אני לא מתיימר להגיד לכם שזה דבר קל(להחליט להיכנס לקבוצה), ברור שלכל אדם יש קושי עם הניסיונות שלו בצורה אחרת ובכל זאת אנסה לחזק קצת:
-כפי שציינתי אם אתם מתביישים מחומרת המעשה שלכם והחשיפה, אתם תגלו שיש מיקרים הרבה יותר חמורים ממכם (אני אישית מהר מאוד נחשפתי לסיפורים שלא דמיינתי ודברים שאני לא חושב שאפשר להיות במצב גרוע יותר מהם [ובכל זאת קיבלתי בהבנה והזדהות עמוקה] ),
אבל בסוף כולנו באותה סירה וכולנו מתמודדים, אני לא מנסה לתת לגיטימציה למעשים שלנו אבל אני חייב להודות שכשאני מסתכל על אותם האנשים שמספרים סיפורים מזעזעים על עצמם רק עולה לי המחשבה העמוקה "איזה צדיקים!" בין אם הם חילונים או דתיים איזה לב טוב! בעוד שמרבית העולם מתיחסים לכל הדברים האלה כדברים לגיטימים לגמרי (בעיתונות סרטים וכו..) אנחנו מבינים את חומרת המעשה ואת ההשפעות הרעות עלינו ומחליטים להוריד את המסיכות השונות ולבא לטפל בבעיה.
-אם אתם חוששים מאיך שיקבלו אותכם, אני יכול להגיד לכם שיקבלו אותכם באהבה ובהבנה,אף אחד לא יזלזל בכם ובמה שעשיתם, שוב כולנו בני אדם שונים אבל זהים בעניין הזה כולנו באים להתמודד עם אותה הבעייה (אצל כל אחד זה שונה אבל המכנה המשותף הוא גדול והוא העיקר).
-ולבסוף אם בכל זאת אתם עדיין חוששים להגיע לקבוצות אז רק אומר שאם ח"ו שוב תהיה נפילה או תעלה מחשבה של "מה כבר אפשר לעשות?" איך אני יכול לצאת מזה?" אז תזכרו שעדיין לא ניסיתם את הכל ואולי משמיים חשפו אותכם לתוכנית הזאת כי היא אולי הפתרון בשבילכם.
עוד אנסה לענות *עד כמה שהבנתי על השאלות:
sa זה קבוצות מכורים לסקס- לשם בפועל מגיעים כל סוגי המכורים וגם כאלה שרק לפורנוגרפיה ולא ממש לסקס, pa ממה שהבנתי זה קבוצות של כאלה עם בעיות פורנוגרפיה בלבד, אני הלכתי ישר לsa למרות שיש לי רק בעיות פורנוגרפיה ואונ' כי בסוף שם מטפלים בכולם, הצעדים הם בעיקר מה שכתוב באתר אבל עובדים עליהם בקבוצות ועם ספונסר באופן הרבה יותר מעמיק, יש עוד כל מיני סוגי ספרים שלומדים מהם ואני באמת מאוד חדש בתחום ורק אמרתי את הדברים שפחות או יותר התחלתי להבין (עדיין לא ממש מיישם שום אחת מהשיטות בנתיים רק מתחיל להגיע למפגשים ונראה איך מתקדם).
אוהב אותכם מאוד!, תודה על התגובות ואתם נותנים לי כח בע"ה להמשיך ולשתף אותכם מידי פעם על התקדמות התהליך.