ברוכים הבאים, אורח

זהו זה אני מקווה...
(0 צופה) 

נושא: זהו זה אני מקווה... 1612 צפיות

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136777

• דף חדש
  • רצף ניקיון נוכחי: 10 ימים
  • דירוג פלטיניום

אתה בדרך הנכונה חבר יקר... אתה נלחם עושה פעולות לא מוותר... ה' רואה את המאמץ שלך... בסוף תצליח...

"תמיד נזכור שאנחנו בנים של מלך"

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136780

• KeepMovingForward
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • דירוג פלטיניום
אח יקר! אוהב ומעריך על השיתוף.

מבין את התחושה.

בע"ה ממליץ לנסות לדבר עם חבר/ כמה חברים

ולנסות לברר מה הנקודה שממנה קשה להרפות.

ויחד להרפות ממנה.

עוד איעץ שאתה אחרי מספר נפילות. ההתחלה תמיד הכי קשה.

זה נורמלי. אל תתבאס על זה. תחזיק חזק.

ודבר אחרון אומר, תזכור - רק להיום! היצר מנסה לציר ציור מכביד קשה מנשוא.

כל רגע ורגע שווה ויקר לעצמו. תחשוב שאתה רוצה נקיות רק להיום. 

על מחר נדבר מחר. העול יורד משמעותית.

כמובן שגם השיתוף מוריד את המשקל.

הצלחה רבה מתפלל להצלחתך

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136788

דף חדש וקיפ היקרים, תודה רבה על העידוד והעצות, זה ממש משמעותי בעיניי.
רק מעדכן שב"ה, ובחסדיו, הריצה, כך נראה לי, התישה אותי מספיק בשביל להשתחרר מהתאווה. גם אחרי הריצה השארתי את הפלאפון שלי בחדר, אולי גם זה קשור.
בעז"ה אשתדל אולי לשתף חבר מהפורום בזמן כזה, אני עוד חושש מהזדהות ברורה בפני חברים...

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136789

• דייב 2
  • רצף ניקיון נוכחי: 29 ימים
  • דירוג פלטיניום

אוהבים תודה על הנכונות השיתוף והכנות
בהצלחה
אתה לא לבד

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136834

היום ב"ה נקי, כמעט בלי כלום. לא יודע למה אבל היה רגיל לחלוטין. אולי כי הייתי עסוק היום בלקבל החלטה קשה מאוד בעיניי, שתשפיע על החיים שלי וזה מה שהעסיק אותי. מקווה שאולי זה לא סתם סיבה חיצונית, אבל אני מודע לזה שזה לא סביר. אבל מי יודע אולי זה ניצני החלמה...

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136852

• KeepMovingForward
  • דירוג פלטיניום

וודאי לא חיצוני, זה מד' יתברך.
תמשיך ללכת קדימה, לשתף.
תחזיק חזק אנחנו איתך
בע"ה מתקדמים גם כשזה לא נראה בעין
עלינו מוטל לעמול ולהיאבק
להילחם בקשים ובמשברים.

ועם זה, לשמוח בהם כי הם באים מאת ד' כדי לגדל אותנו

בהצלחה רבה מתפלל להצלחתך והצלחת כולנו
מוזמן בשמחה ליצור איתי קשר ונתחזק יחד

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136983

בס"דתודה רבה קיפ היקר! התפילות שלך כנראה עזרו ואני אסביר:רביעי בבוקר נפלתי. אני כבר הרבה אחרי אמנם, אבל מרגיש את זה איתי. אני אהיה כנה ואגיד שהנפילה, כמה מוזר שזה יישמע, הועילה לי לעבודת ה'. כמובן שלא הנפילה עצמה, אלא התשובה שעשיתי אחריה, אבל היא הייתה הטריגר. אני מרגיש הרבה יותר חזק ובטוח בעבודת ה' שלי ובתפילות.
ולמרות כל זאת: היום כמעט פעמיים נפלתי, וב"ה דחיתי כל פעם את התאווה עוד קצת, ונכנסתי לפורום וקראתי, ובזכות זה ניצלתי. זה יום מועד לפורענות, כבר הרבה פעמים קרה שדחיתי את התאווה, הרגשתי מנצח, אבל זאת הייתה רק אשליה, רק הכנה לנםילה כואבת יותר שבאה אחר כך. הנה אני עדיין מרגיש בתוכי, ברגע זה, אש של תאווה. תתפללו עלי.
אני יודע שאם אני אעבור את זה זאת תהיה קפיצת מדרגה בהתמודדות שלי, בעבודת ה' שלי, שתהיה ייותר פנימית, יותר מחוזקת. לא עראית.

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #136987

• עשר שמעון
  • רצף ניקיון נוכחי: 77 ימים
  • דירוג פלטיניום

אני מזדהה מאוד עם האורות של התשובה... 
הרבה פעמים אני מרגיש שבמחלה הייתי יותר מחובר לעבודת ה'.. בגלל שכל פעם אחרי נפילה אתה ממש מרגיש שאלוקים לוקח אותך בחזרה ..מרגיש את האהבה שלו וכו' 
רק להיום ואחרי התייעצות עם גרומי מקוצוע ורבנים...אני יודע שאצלי זה מחלה נטו, הראש שלי רוצה רק אורגזמות ואורות גם ריגוש רוחני של 'עליה מטורפת בעבודת ה' היא דרך נוספת לקבל את הדופאמין והריגוש של המחלה, 
יכול להיות שכל זה רק רלוונטי לגבי עשר שמעון שהוא חולה במחלה רוחנית שיש לה סימפטומים כאלה, ולגבי חברים אחרים מה שכתבתי לא יהיה נוגע בכלל. .. אבל כותב לכם רק מהזווית שלי. 
אוהבים אותך תמשיך לשתף!

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #137015

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • דירוג פלטיניום
לב טהור ברא לי אלו-קים כתב on 06 יוני 2021 08:09:
 היום כמעט פעמיים נפלתי, וב"ה דחיתי כל פעם את התאווה עוד קצת, ונכנסתי לפורום וקראתי, ובזכות זה ניצלתי.

זה טוב, כל דחיה מועילה. דבר גדול מאוד. כך אתה לא נכנע מיד ליצר, אלא אחרי מאבק מסויים, אתה מוכיח שאתה מתמודד ולא רוצה בנפילה וזה יביא אותך לפעולות רציניות של החלמה בהמשך הדרך בעז"ה.

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #137026

• KeepMovingForward
  • דירוג פלטיניום

לב טהור היקר שמח לראות את הדרך שלך
את המאבק שלך על השפיות.
רק מאיר משהו קטן שלדעתי חשוב לשים לב אליו. אמרת:
"כבר הרבה פעמים קרה שדחיתי את התאווה, הרגשתי מנצח, אבל זאת הייתה רק אשליה, רק הכנה לנםילה כואבת יותר שבאה אחר כך. "
זה מבט שגוי. היצר רוצה לומר לך שההצלחות הקודמות שלך הן בבחינת "זכויות נהפכות לזדונות..."
בעוד שעלינו להביט בדיוק ההפך! להקטין את הנפילה מכוח גדולת של המלחמה שקדמה לה.

עלה והצלח בהתעלותך מעלה מעלה, לאט לאט, בשמחה ובנחת.

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #137063

תודה לכם עשר שמעון, המשתוקק וקיפ היקרים.
עשר שמעון, אני מסכים, היתה לי תקופה כזו שאחרי נפילה, התפללתי ובכיתי ו... זה לא עזר. הנה אני פה. אני רוצה להאמין שזה יותר מסך הכל ריגוש רוחני, אבל בכל מקר הפעם אני מרגיש שזה שונה. זה לא רר הנפילה הפעם והחזרה בתשובה, זה שילוב של עוד גורמים, שגורמים לי עכשיו להיות יותר מחובר. כך אני מרגיש.
קיפ, תודה. אין ספק שזוהי נקודה שאני צריך לשפר. להאמין מכל הלב שזה שנתתי פייט ליצר, זה מראה שניסיתי ושבעצם אני שם. מצד שני, ואת זה אני צריך למגר, אני מרגיש שאם אני נלחם ונופל, אז רציתי ובכל זאת זה קרה. אני לא שולט. אני כבר לא בשליטה.
אני יודע שזה רע ועלי להפנים שאני באמת לא בשליטה, אך זה לא אמור להפיל את רוחי. בעזה לוואי ואצליחכרגע אני בישיבה, מרגיש טוב, בלי הרבה הפרעות מצד היצר ב"ה. מצליח בעוד גזרות שעבדתי עליהן בחיי האישיים, כך שאני מרגיש מרוצה סהכ. מקווה שהעבודה ביצרים נוספים תחזק אותי גם בנושא הזה

תגובה: זהו זה אני מקווה... לפני 2 שנים, 3 חודשים #137120

• KeepMovingForward
  • דירוג פלטיניום

ישר כוח גדול אחי היקר
בהצלחה רבה
תמשיך ללכת לאט לאט, בנחת, בשמחה ובעין טובה

זמן ליצירת דף: 0.44 שניות

Are you sure?

כן