שלום חברים יקרים וחברים ותיקים

.
הרבה זמן לא שיתפתי פה..
הכתיבה פה די נעלמה לי מהשיגרה, היה משהו שהרחיק אותי ומאז התקשיתי לחזור, נעלם לי החשק והעניין כשאת רוב השיתופים והעבודה העברתי למסגרת התוכנית של שיתופים והתכתבויות אישיות, אבל עדיין אני רוצה לעדכן את התהליך אותו אני עובר שזאת הרי הייתה מטרת היומן הזה מלכתחילה.
אפשר לומר שעברתי הרבה בזמן שלא כתבתי פה, גם התפתחויות ואתגרים בתהליך ההחלמה וגם בחיים האישיים, עם זאת במבט כללי לא הרבה השתנה.
אני עדיין רווק מתבגר שמנסה למצוא את הזוגיות הנכונה (וזה סיפור בפני עצמו עם כל הקשיים והסרטים המוזרים וההזויים שאני עובר שם גם לאחרונה).
א.ת על עבודה טובה ודי יציבה גם כמובן עם עליות ומורדות מידי פעם.
מבחינת התוכנית החלפתי את שתי קבוצות הבית שלי לחדשות אחרי מסע פנימי שם (גם שם היו מאורעות שקצת גרמו לי להתרחק מקבוצות מסויימות באופן אישי לחיפוש מטרת החלמה איכותית) והיום אני מחובר לשתי קבוצות בית שבאחת מהם אני גם לוקח תפקיד שירות.
א.ת כבר תקופה ארוכה שהתייצבתי על פעולות התוכנית המקוריות שלי בהתמדה, ספונסיים באו וחלקם הלכו, אני נשארתי עם הספונסר שלי על אף הקושי של הזמינות (והגישה) שלו אבל אני עושה מאמצים לתחזק את הקשר בצורה קבועה.
גם קצת עברתי אתגר וקושי מהספונסר שלי בנוגע לצעד 11 - לחזק את החיבור הרוחני, למצוא השראה רוחנית חזקה וטובה יותר שלדעתו היא הסיבה שאני לא לגמרי מפוקח או בכלל מגיע לתאווה או מתאווה.
הסיפור עדיין לא הושלם ולפעמים זה קשה ומתסכל אבל בסופו של דבר אני מרגיש שמתוך זה דווקא כן הייתה לי צמיחה והתפתחות רוחנית נכון להיום.
לגבי ההחלמה והנקיות הסיפור שלי מורכב..
לנקות קצת את הרושם השלילי שהשארתי- ברור לי שמאז ההודעה האחרונה עם שלל התיאורים שם הייתה לי התקדמות, ללא ספק, לקח לי זמן לצאת מהחוסר יציבות אליו נכנסתי אבל הייתה ירידה (לפחות חלק מהתיאורים הקודמים לא חזרו מאז).
קשה לי ולפעמים מרגיש לי בלתי אפשרי לעמוד בהגדרות הספונסר שלי לנקיות ("מפוקחות"), לפעמים זה מרגיש לי לא משהו בר השגה בכלל (אבל גם כך הרי הרגשתי לגבי אופי ההתמכרות הקודם שלי שבנס וחסד אלוקים נעלם מאז הכניסה לתוכנית).
אז לפי מה שהגדיר לי בעקבות מקרה אחרון הייתי צריך שוב לאפס את המפוקחות (לאחר 3+ חודשים שאולי הכילו כמה מעידות) והיום אני מפוקח 11 ימים באסירות תודה לאלוקים, נקי משז"ל 760 יום ומפורנ' מפורשת מעל שנתיים ו11 חודשים.
מודה שאיפוס המפוקחות האחרון שלי קצת שבר אותי כשבכלל ציפיתי שהספונסר יעודד אותי להעביר ציון דרך וכששאלתי אותו אם נכון הוא לקח את זה למקום ש-הוא מזדהה איתי שאם אני לא באמת מפוקח אז אין לי מה לתת וכו'
הוא כנראה לא התכוון לרעה אבל לי זה גרם ירידה בערך העצמי והרגשה שבכלל כל הנקיות שלי (מאוננות וכו') לא שווה ואין לי בכלל התקדמות, מה שאני מאמין שלא ממש נכון כי יש הרבה ניואנסים שגם אם אנסה להגדיר לא אצליח אבל יש בהם בהחלט התקמות..
בכל מקרה אסיר תודה לאלוקים על עוד יום ומקווה למצוא את החשק וההזדמנויות לכתוב פה מידי פעם.