ברוכים הבאים, אורח

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים
(0 צופה) 

נושא: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים 40824 צפיות

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים, 1 שבוע #145160

המצב לא פשוט, הן מבחינת התאווה והן מבחינת השיפוצים. אני צריך להגביר פעולות כי הנקיון והפכחון חשוב לי מעל הכל.
מתפלל לשפיות ולנקיות ולנכונות לעשות את הפעולות הנכונות

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים, 1 שבוע #145165

וואוו, מתחיל שוב, איזה סיפור.
לשפץ במפוכחות, נשמע אתגר לא פשוט.
סתם להיות בלחץ בשבילי זה חתיכת טריגר לשימוש.
כיף וטוב לי לקרוא את השיתופים שלך, נותן לי הרבה נח"ת - נסיון כח ותקווה, לא רק בענייני שיפוצים.
תמשיך לשתף ולתת, אשמח לקבל ולתת מה שאני יכול.
אוהב מחבק ואסיר תודה לאלוקים שיש לי אותך ביחד בדרך החיים שלי.

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים, 1 שבוע #145178

שמור על עצמך צדיק, אתה עם ותק לא רע בכלל וחבל שייתאפס, כאב לי לקרוא שגם אחרי כלכך הרבה זמן עדיין יש נסיונות כמו האתר של ההלבשה.. אבל אתה חזק מזה ואני בטוח שהקב״ה רואה את העמידה האיתנה שלך בתקופה הארוכה הזאת במיוחד אחרי ש״טעמת״ ואתה יודע כמה ״מתוק״ החטא - אין ספק שהוא מתפאר בך.. (אמר רבי יוחנן: שלשה הקב"ה מכריז עליהן בעצמו…)

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים, 1 שבוע #145179

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 17 ימים
  • דירוג פלטיניום

וואי, כמה חשוב שהקב''ה זימן לי היום את הכוח להיכנס לכאן, במקום להמשיך לחפש באינטרנט המסונן, היכן אני יכול לעקוף
כן העוסק בבניין מתמסכן. - אני בתקופה מתוחה מאד גם בגלל שיפוצים וכדומה. וזה גרם לי לנסות לברוח.
נס שאני לא יודע את הקוד שמוריד את הסינון אחרת מי יודע מה היה קורה.
המשך ביומן שלי.
אבל אני יכול להודות לך שחזקת אותי.
תמשיך הלאה אח יקר ואהוב. 

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים, 1 שבוע #145213

ערב טוב
אסירות תודה על נקיון מופלא למרות הקושי לפני כמה ימים.
באופן רשמי השיפוצים נגמרו, אמנם יש לנו כמה השגות ותיקונים, חלקם אני יעמוד להם ולגבי חלקם נצטרך לוותר ולהתרגל. מתפלל לעשות את הדבר הנכון ולהמשיך להתמקד בדברים החיוביים, כי באמת כל השיפוצים הללו זו מתנה אחת גדולה מאלוקים, וגם אני אסיר תודה שעברתי את כל התקופה הארוכה הזאת בשלוה גדולה.

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים, 1 שבוע #145217

שמח בשמחתך
איזה יופי לראות את הדרך שלך.
אסיר תודה שאתה בחיים שלי ובמסע איתי, הרבה תקווה אתה נותן.

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים #145287

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 31 אוק' 2022 12:17:

אני רוצה לשתף שאני צריך לעשות הערב פעולה מסויימת, שאני מאד לחוץ ממנה ומן התוצאות שלה. ואני גם לא יודע האם זה דבר שאני צריך לעשות ולהשתדל, אבל בעצת הספונסר כיון שאני כבר בתוך התהליך, עליי להשלים אותו, ולמסור את התוצאות לאלוקים.
אני מתפלל לאלוקים שיכוון אותי לדבר הנכון ולפעולה הנכונה, וכן אני מתפלל לקבל את התוצאות יהיו אשר יהיו.

לפני שבועיים חשבתי שהסיפור נגמר, ומבחינתי כבר עשיתי את כל הדברים שאולי הייתי צריך לעשות ולהשתדל. אך בהמשך אמרו לי שיש לי עוד מה לעשות בענין, וכעת אחרי שכבר חשבתי שזהו זה, וכבר אין לי יותר חובת השתדלות בנושא הזה, אני מוצא את עצמי שוב בשאלה הזאת, מה עליי לעשות ואיך להתקדם הלאה בענין הזה.
אני מתפלל לאלוקים לקבל את ההכוונה מהו הדבר הנכון בשבילי לעשות.

תודה רבה

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 2 חודשים #145288

אח הספקות

אני כ"כ מבין ומזדהה

"אלוקים" מילה אחת שכוללת הכל

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 4 שבועות #145341

ערב טוב
אני רוצה לשתף בקצרה, שבס"ד די חזרתי לשיגרה אחרי השיפוצים והמגורים במקום אחר, למרות שברוב הזמן הייתי באותה שיגרה של כולל וכו'.
הרבה מאד זמן לא הלכתי ללמוד בכולל ערב עוד טרום השיפוצים, ואני רוצה בעז"ה הערב לחזור לזה, אני מתפלל לאלוקים לקבל את הכוחות הגופניים והנפשיים והרוחניים לענין הזה, ולקבל את כל מה שיקרה לי שם. אני רוצה לזכור שאני לא צריך להיות מושלם, לא בכמות הזמן שאלמד ולא בכמות התוכן ולא באיכות התוכן ולא בשום דבר, אני רק צריך להתנהל לפי הכוחות והיכולות שלי, ולהתפלל לצמיחה, לגדילה ולהתקדמות בכל תחום ונושא שהוא.
אסירות תודה שאתמול אשתי יצאה ליום עיון מטעם העבודה, שהיא אמרה לי לפני כמה זמן שהיא רוצה  לנסוע, וכמובן הסכמתי לה למרות שבשביל זה הייתי צריך בערב לטפל ולדאוג לילדים וכו', ואחרי הכנס שהיה שבוע שעבר שמאד נהניתי אמרתי לאשתי שאני עוד יותר רוצה שהיא תסע ותהנה, אמנם זה לא דומה כלל להווי והשמחה שהיה בכנס, אבל קצת פינוקים לא יזיק לאף אחד, ואסירות תודה שהיא נסעה אתמול ונהנתה, וגם לי היה בסה"כ די קל עם הילדים בס"ד.
אני אסיר תודה על זה שאני חווה את החיים שלי ואת החיים שלה, ורוצה שיהיה לי גם דברים נחמדים ומהנים, ולא רק לי מגיע כאלו דברים..
גם בכולל אני בס"ד מאד נהנה, ואסירות תודה שלמרות שמאד מאד קשה לי לעשות את הפעולה הזאת, מסרתי בימים האחרונים 'חבורה' בכולל לכמה אברכים, למרות שיש לי במקום הזה הרבה מאד פחדים וחששות ושאר פגמי אופי כאלה ואחרים, אך לפני שמסרתי את החבורה הפכתי את ההתסכלות שלי משלילי לחיובי, ובמקום להתמקד בפחד מה יחשבו על מה שאני יאמר, חשבתי על אסירות תודה שיש לי מה לומר, שאני יכול להרגיש שאני יודע ומכיר את הסוגיה, ואני חושב עליה ושקוע בה, ואני לא שקוע בתאווה ושאר דברים ורק מגיע מידי פעם לבקר בגמרא, ועוד כהנה וכהנה אסירויות תודה, שעזרו לי לגשת למקום הזה בצורה הרבה יותר קלה וטובה בס"ד.
אני מתפלל לעוד יום אחד נקי ושפוי, ולקבל את הנכונות וההכוונה לפעולה הנכונה הבאה.
תודה רבה לכם חברים יקרים

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 3 שבועות #145355

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 23 ינו' 2023 18:20:

ערב טוב
אני רוצה לשתף בקצרה, שבס"ד די חזרתי לשיגרה אחרי השיפוצים והמגורים במקום אחר, למרות שברוב הזמן הייתי באותה שיגרה של כולל וכו'.
הרבה מאד זמן לא הלכתי ללמוד בכולל ערב עוד טרום השיפוצים, ואני רוצה בעז"ה הערב לחזור לזה, אני מתפלל לאלוקים לקבל את הכוחות הגופניים והנפשיים והרוחניים לענין הזה, ולקבל את כל מה שיקרה לי שם. אני רוצה לזכור שאני לא צריך להיות מושלם, לא בכמות הזמן שאלמד ולא בכמות התוכן ולא באיכות התוכן ולא בשום דבר, אני רק צריך להתנהל לפי הכוחות והיכולות שלי, ולהתפלל לצמיחה, לגדילה ולהתקדמות בכל תחום ונושא שהוא.
תודה רבה לכם חברים יקרים

ערב טוב,
אני רוצה לשתף שאתמול בערב לא הלכתי בסוף לכולל ערב, משום סיבה. פשוט ישבתי בבית ולא יצאתי לכולל ערב.
אני מתפלל לקבל את הנכונות לצאת עוד מעט מהבית לכולל ערב, ומאידך אני רוצה לשתף אסירות תודה על כך שאני יכול להיות כנה ולשתף בזה אתכם וחברים אחרים, ולא רק אתכם, אלא גם את אשתי אני משתף בקושי שלי, ואני לא מנסה לשמור על "כבודי" ולומר לה שאני רוצה ללכת לכולל ערב אבל יש לי כל מיני אילוצים וכדו', וזה אחד מהמתנות הגדולות שקיבלתי בתוכנית, שאני מכיר את מקומי ואני לא בוש מאחרים ולדבר איתם על המציאות האמיתית שלי. בלי לספר סיפורי אלף ולילה כאלה ואחרים.
תודה רבה

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 3 שבועות #145358

• המשתוקק
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • דירוג פלטיניום
מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 24 ינו' 2023 18:44:

אני רוצה לשתף אסירות תודה על כך שאני יכול להיות כנה ולשתף בזה אתכם וחברים אחרים, ולא רק אתכם, אלא גם את אשתי אני משתף בקושי שלי, ואני לא מנסה לשמור על "כבודי" ולומר לה שאני רוצה ללכת לכולל ערב אבל יש לי כל מיני אילוצים וכדו', וזה אחד מהמתנות הגדולות שקיבלתי בתוכנית, שאני מכיר את מקומי ואני לא בוש מאחרים ולדבר איתם על המציאות האמיתית שלי. בלי לספר סיפורי אלף ולילה כאלה ואחרים.

זה דבר גדול מאוד. למדתי בחיים כמה יש להעריך אמת פשוטה. 

כל הכבוד! 

חזק ואמץ בעז"ה.

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 3 שבועות #145366

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 24 ינו' 2023 18:44:

מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 23 ינו' 2023 18:20:

ערב טוב
תודה רבה לכם חברים יקרים

ערב טוב,
אני רוצה לשתף שאתמול בערב לא הלכתי בסוף לכולל ערב, משום סיבה. פשוט ישבתי בבית ולא יצאתי לכולל ערב.
אני מתפלל לקבל את הנכונות לצאת עוד מעט מהבית לכולל ערב, ומאידך אני רוצה לשתף אסירות תודה על כך שאני יכול להיות כנה ולשתף בזה אתכם וחברים אחרים, ולא רק אתכם, אלא גם את אשתי אני משתף בקושי שלי, ואני לא מנסה לשמור על "כבודי" ולומר לה שאני רוצה ללכת לכולל ערב אבל יש לי כל מיני אילוצים וכדו', וזה אחד מהמתנות הגדולות שקיבלתי בתוכנית, שאני מכיר את מקומי ואני לא בוש מאחרים ולדבר איתם על המציאות האמיתית שלי. בלי לספר סיפורי אלף ולילה כאלה ואחרים.
תודה רבה

בוקר טוב
אז בס"ד אתמול הלכתי לכולל ערב, אני מתפלל מאד לה' שזה ימשיך בעז"ה הלאה, ואני מתפלל לזכור שאני לא צריך להיות מושלם, ואני צריך לקבל את מה שאני ומי שאני, לא משנה מה בדיוק יהיה איתי בקרוב בענין של הכולל ערב, ומאידך זה לא סותר לרצון והתפילה שלי להגיע בעז"ה כל יום לכולל ערב.
תודה רבה ויום טוב

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 2 שבועות #145449

ערב טוב חברים יקרים ואהובים.
אני רוצה לעדכן שבס"ד הנסים של אלוקים ממשיכים הלאה, וכאשר אני משתדל למסור לו את החיים, קורים דבר הרבה יותר טובים מכאשר אני משאיר את החיים בידים שלי. אני רוצה לזכור הלאה שכל מה שקורה איתי זה מאלוקים והוא נותן את היכולת, את הכח ואת הנכונות. אני רוצה להיות אסיר תודה על הדברים שהוא נתן לי היום, וגם לזכור הלאה להיות אסיר תודה על הכל. בין היתר אסירות תודה שהיום בבוקר קמתי לתפילה מוקדם בזמן הראוי, ולא ברגע האחרון או הרגע אחד לפני האחרון או אחרי האחרון. גם שמתי לב שכבר הרבה שנים אני ביקורתי על האנשים שמגיעים לשחרית דקה לפני שמונה עשרה ויוצאים דקה אחרי שמונה עשרה, ופתאום אני רואה את עצמי בערך באותו מקום... אז כנראה שאין כלל תועלת בביקורתיות שלי על אנשים..... וגם על הענין הזה אני רוצה להתפלל ולמסור לו את הפגם אופי של ביקורתיות, ולהתמקד רק בעצמי ובעבודת ה' שלי, ותו לא. ויש לי מספיק מה לעשות עם עצמי, לפני שאשנה את כל העולם כולו....
כמו"כ בצהריים יצאתי עם אשתי לקניות, ולא הספקנו את כל מה שרצינו, ובחלק מהדברים לא ידענו להחליט מה והאם לקנות, אבל אסירות תודה שאני יכול ליהנות ולחוות כל רגע ורגע, ואני לא חייב להסתכל רק על התוצאה, ולכן למרות שיש עוד דברים שאנחנו צריכים לקנות ועדיין אנחנו לא יודעים מה להחליט בזה, בכל אופן אני יכול להמשיך להישאר בשלווה.
אני אסיר תודה לה' על הכל, ומתפלל לעוד יום אחד נקי ושפוי.

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 1 שבוע #145497

ערב טוב חברים יקרים ואהובים
אני רוצה לשתף שאתמול והיום היו ימים שונים בשבילי בשונה משאר ימי השיגרה, גם בבקרים וגם בלילות. בבקרים הייתי צריך לשלוח את כל הילדים למוסדות הלימוד, בשונה מכל יום שזה מתחלק ביני לבין אשתי. וכן בלילות אשתי יצאה לאירועים ואני שומר בבית על הילדים.
אתמול בערב ברחתי לחיפושים באתר מסויים, אולי אוכל למצוא בו איזשהו קצה קצהו של תאווה ואז אוכל "לדווח" לנטפרי שיש בעיה בחסימה, וכמובן שלא עלה בידי,
אסירות תודה שהיום בערב הגעתי עם כמה תוכניות מסודרות של דברים שאני צריך לעשות בבית, ואמנם לבסוף עד עכשיו טיפלתי בתקלה מסויימת בחשמל שקרתה היום, וזה כלל לא היה בתכנונים, אך עכ"פ עסקתי בדברים מועילים וחיוביים.
אני מתפלל גם להמשך הערב והלילה, לעשות את הפעולה הנכונה הבאה, ולא לברוח לתאווה ולא לשום מקום אחר.

תודה רבה

נערך לאחרונה: לפני 1 חודש, 1 שבוע על ידי מתחיל שוב - וצועד לאלוקים.

תגובה: מתחיל שוב - וצועד לאלוקים לפני 1 חודש, 1 שבוע #145500

• שבי1
  • רצף ניקיון נוכחי: 2093 ימים
  • דירוג פלטיניום

איזה יופי .
המקום המסודר והארגון מראש לדברים, לא מפחידים יותר אם יהיו שינויים.
ואנחנו לא במקום של , מי הזיז לי את הגבינה.
זה המקום של הקבלה ורצונו יעשה.
אוהבים אותך

זמן ליצירת דף: 1.12 שניות

Are you sure?

כן