ערב טוב חברים יקרים,
קשה לי להאריך, אבל נעדרתי מכאן הרבה זמן בעקבות פטירתו הפתאומית של אבי זצ"ל הכ"מ.
הוא היה חלק גדול מאד בתוך החיים שלי, היתה לי קירבה גדולה ומיוחדת אליו.
התקופה קשה מהרבה בחינות, הן מהאבל עצמו והגעגועים הנוראיים, והן שלפעמים אני שם לב שאנשים שסביבי לא מספיק מבינים אותי, וזה לא בכלל לא באשמתם, אבל אני צריך להתמודד את זה, ואסירות תודה שאני עובד בתקופה הזו הרבה צעדים בכל הענין הזה. גם בתוך המשפחה כולה אני מכניס את הצעדים בצורות מסויימות.
אני רוצה גם לשתף אתכם על כך שהוא ידע על הנפילות הקשות שלי בתאווה, והוא גם ידע שאני בתוכנית. אמנם הוא לא כ"כ הבין מה כל הסיפור הזה, ואני רק צריך ללמוד יותר טוב והכל יהיה בסדר, אבל הוא לא ממני מעולם להגיע לקבוצות וכו', וגם בתקופת האירוסין עם אשתי היקרה הוא לא מנע ממני לעשות ולהתנהל כמו שהורה לי הספונסר למרות שהוא ואימי שתבדלחט"א חשבו שצריך להתנהל אחרת.
הם ראו את השינוי הגדול שאני עובר, (אגב, בזמן מסויים התברר לי בעקיפין שאבא שלי גם יודע מה השם שלי כאן בפורום, אך כמובן לא יצא מזה שום נזק, כי אלוקים מנהל את העולם ולא אני), ולאחרונה שמעתי הקלטה של אבי זצ"ל שמדבר עם אמא שלי שתחיה על השינוי הגדול שאני עובר (מדובר היה אחרי שנה וחצי בתוכנית עם נקיון בחסדו הגדול).
במשך השנים שאני בתוכנית זכיתי באופן מסויים לעשות הרבה נחת רוח להורים שלי, והחזרתי קצת נחת מאותם שנים קשות שהתנהגתי בכל תחום שהוא באופן לא ראוי כלל, ולא הצלחתי להחזיק מעמד בלימוד בישיבה וכו', אך בס"ד בשנים האחרונות, אבא אוהב נתן לי את הכוחות, ואף זכיתי להוציא קונטרסים עבים על הסוגיות שלמדתי בכולל. כמובן זה הכל ניסים גדולים שאני מודה עליהם לה' כל יום ויום.
ורק לכם (מלבד אשתי), אני יכול לשתף כמה אני שמח (עד כמה שאפשר להיות שמח בתוך העצב העמוק הזה) שזכיתי לעשות לו נחת ושמחה בכל השנים האחרונות, ונפרדנו זה מזה באהבה אין קץ, כשאני יודע כמה הוא היה מאושר ממני (למרות שבכל השנים ובכל הזמנים הקשים הוא אהב אותי מאד מאד, וגם כשהוא ואמי שתחיה דיברו איתי על הנפילות שלי וכו', הם אהבו אותי אהבת נפש בצורה מדהימה). והוא גם זכה לראות הרבה נחת ושמחה מהילדים שלי, שילדיי גם זכו להיות מהנכדים האחרונים שדיברו איתו.
יש לי עוד הרבה מה לכתוב ולשתף אתכם, אבל לא קל לי לעשות את זה, גם את הפוסט הזה לקח לי כמה חודשים עד שהגיע לי הכח להיכנס ולכתוב.
יהי רצון שאזכה לבשר לכם אך ורק בשורות טובות
לילה טוב
אוהב אתכם מאד
"מתחיל שוב - וצועד לאלוקים"