היו לי עליות וירידות במהלך בין הזמנים. אבל אני מרגיש שאני מסיים אותו בטוב. 9 ימי נקיות. נראה לי שהצלחתי לזהות את הצרכים שלי. את מה שאני מוצא בפוי'. אני יוצא מבין הזמנים יותר שליו. יותר רגוע. יותר מודע לגעגוע. פחות רואה את עצמי כאדם גרוע. כבעיה. יותר שמח. יותר קשור לחברים שלי. יש לי יותר אינטימיות עם עצמי. כמובן זה לא ערובה לשום דבר מבחינה מעשית אבל מבחינתי זו התקדמות גדולה. אז היו לי נפילות וקשיים, עליות וירידות אבל עכשיו אני חש איזון.
הפחד שלי הוא שאני אשכח את כל זה. שאני אאבד את עצמי שוב בשטף של הלימודים, העשייה, וההישגיות שיש לי בישיבה. זה משתק אותי קצת. זה מייאש אותי קצת. מוציא את הרוח מהמפרשים.
אני מפחד שבפעם הבאה שאחזור הביתה- ארוץ ישר ל... כמו שהייתי עושה עד עכשיו. תמיד, תמיד הייתי חושב שזהו, מצאתי את שחסר לי ואז הייתי חוזר הביתה ו...
אני מפחד. אין לי וודאות. יש מלפני חושך. העתיד לוט בערפל.
זה לא נותן לי לבטוח בעצמי. זה לא נותן לי להיות שמח לגמרי. להיות משוחרר לגמרי (במקומות הנכונים, אני לא מדבר על הפקרות).
לא יודע מה לעשות. אשמח לעצות.
שבוע טוב, חודש טוב.
נ.ב
זה שונה משאר הפעמים בגלל ששאר הפעמים הייתי חש ש- "זהו, זו הייתה הפעם האחרונה" כשהייתי בישיבה- שהיא מקום נקי שפשוט אין לי את האפשרות ליפול בו (אוננות כשלעצמה אינה אופציה בשבילי) והפעם אני חש משוחרר מהפוי' גם כשהייתי בבית (ששם כן יש לי אפשרות ליפול).