אז ככה, קודם כל אני צריך להתקשר לספונסר שהיה לי, לבקש ממנו לחזור, אני מניח שיהיה קצת מביך לחזור אל האנשים שהייתי בקשר אתם אחרי שנעלמתי פתאום לאיזה שלוש חודש.
האמת שמה שגרם לי להיעלם ולהפסיק את התוכנית, זה עניין מסויים שמבחינתי הוא אחד הכי הקשים להתמודדות איתו כשאתה מתעסק עם התאווה, וזה שכמה שלא שיתפתי אותו עם חברים וכמות הפעמים שהוא הפיל אותי, לא הצלחתי למצוא לו תשובה.
ומה זה הדבר הזה שמפיל אותי כל פעם? זאת תחושת השאננות ותחושת "הנרפאתי", וזה בדרך כלל מתחיל ככה: אני נמצא במצב של שרשרת נפילות בלתי פוסקת (ולא משקיע בתוכנית) התאווה לוקחת יותר ממה שהגוף יכול לתת, הרבה יותר, המצב שלי נהיה על הפנים, ואז אני מחליט ומבטיח לעצמי שהפעם אני עושה את התוכנית בצורה הכי טובה שיכול להיות, מתחיל להשקיע והופ אני מתחיל לקבל רצף של נקיונות לא טבעי בעליל , ואז, אז תחושת "הנרפאתי" והשאננות מגיעה.
מתחיל לי רצף של מחשבות של וואי אני בסדר אני כבר לא צריך את התוכנית, או מחשבה כזאת: אין קשר בין הנקיון שלי לעבודה בתוכנית, אחרי חודשיים שאתה נקי אתה כבר לא זוכר את הכאב שהיה לך, את הרצון והכמיהה העזה לטיפה של שפיות ולאט ולאט אתה משחרר מהגז, מהדבקות שהייתה לך בתוכנית,עד שחרור מוחלט מהקשר לתוכנית.
והנה אני בדיוק באותה נקודה התחלה מנסה שוב לחזור, האם מישהו יכול להבטיח לי שזה לא יקרה לי עוד פעם? לא נראה לי, ובכל זאת מנסים, עושים את שלנו ואת השאר משאירים לאלוקים.
זהו להיום..