יוםשלישי 12 אפריל 2022
לילה טוב אהובים
לצערי ברגעים אלה נפלתי
מה שווה כסף, מה שווה פטפוט – שאני כופר ברע, מה שווה השקר ועבודה – שאני לא שומר על השמוליק, אני חסר אונים מול התאוה.
אני לא מסוגל לשמוע סרט פורנו חי – ולהישאר נקי, זה מה שאירע הערב, שחזרתי עם חבר שקשור לאיזה ספור שאני לא יכול לפרט הכל וזה לא היה יעשה טוב לאף אחד, בקיצור בגידות, שקרים, זונות, בחורות, כל החרא...
למה אלוהים? מה לי ולכל זה? האמת שהיום היה לי חסר חיבור, למרות שיחה ארוכה עם חבר תוכנית. אני חייב לעשות פעולות. לחזור למסילה. לעשות מה שאני חייב. מתפלל ומתחנן לנכונות לחשב מסלול מחדש... האמת שאין לי נכונות לכלום, ואני די מיואש. מאוד כאוב. מאוד חשוך לי.
למה אני לא מצליח? אני רוצה שיהיה טוב! אני רוצה לעזור ואני עוזר? אני אוהב אנשים ואוהב את אלוהים, אז מה כל הקטע הזה, מה כל החרא הזה. הרי זה לא אני, זה לא האני האמיתי.
אני יושב ומתוסכל, מהמצב, אני מקריח, מלבין השיער, כבר חושב שאני זקן, שערות לבנות, פשוטו כמשמעו.
מה אני לומד מהנפילה, אני לא יכול להיות בסביבה חולה, למרות שאני יכול להפסיד כסף, הטבות, התקדמות – זה לא מעניין. עדיף לי החלמה על הכל.
אסירות תודה
על שני ארוחות טובות, על כסף, על מפוכחות, על אהבת חברים, על תקוה, על להשתתף בצער של השני – אפילו ביני לבין עצמי.
פחדים
מהשימוש, התאוה רק יכול לטפוח – לתפוח, ואין סוף למחלה הזאת, רק הקבר, ויש בעיה שהמחלה – יכולה להביא את האדם לקבר מהר.
לזכרון בין עיני
אני רוצה לזכור, שיש התקדמות ברמה הכללית, אי אפשר שלא לציין זאת.
הבעיות העיקריות זה:
כנות, כניעה, ענוה.
מתפלל על זה.