ה' ירחם נפלתי
אני מצטט כאן קטע מי שיסביר לי את זה טוב שהתיישב לי הלב אני אודה לו בכל מאודי...
"כשצריך האדם לעלות מדרגא לדרגא צריך שיהיה לו ירידה קודם העליה, כי הירידה היא תכלית העליה. ומזה יכול כל אדם להבין כמה הוא צריך להתחזק בעבודת ה', ולא יפול לעולם בדעתו מכל הנפילות והירידות שבעולם. כי אם יתאמץ ויתחזק לבלי להסתכל על זה בשום אופן שבעולם אפילו אם יעבור עליו מה, יזכה לבסוף שיתהפכו כל הירידות לעליות גדולות, כי הירידה היא תכלית העליה. ויש בזה הרבה לדבר, כי כל אחד שנפל למקום שנפל נדמה לו שעליו אינם נאמרים דברים האלה, כי נדמה לו שעליו אינם נאמרים, רק לגדולים במעלה העולים בכל פעם מדרגא לדרגא. אבל באמת תדע ותאמין, כי כל דברים אלו נאמרים גם על הקטן שבקטנים והגרוע שבגרועים, כי השם יתברך טוב לכל תמיד (שם כ"ב)."
אני מאד רוצה להבין את זה אני ברוך ה' הצלחתי 35 יום להיות נקי אבל נפלתי מבואס -לכל הרוחות-...
יכול להיות ששתפתי אבל שווה אלף פעמים
"בכה תבכה בלילה דמעתה על לחייה אין לה מנחם עמוק בתוך הלילה נראתה דמותה ומבעד לדממה עלתה צעקת ליבה ביקשנו למלאות חסרונה קראנו אליה לחשנו את שמה ובסתר ליבנו בכינו עמה קומי רוני בלילה לראש אשמורות שפכי כמים ליבך אל תעשי שקר בנפשך לחשוב שכל זה היה לשווא הלא כל דמעה וכל דיבור נחשב כל זכויותייך שמורות בבית גנזי המלך יחד כולן יהיו לך כתר נזר לראשך ולמרות שאין מי שיבין באמת מה נותר עוד לעשות לא הפסקנו לרצות וישנם רגעים שכל מה שנשאר זו רק אמונה בלילות" (ביני לנדאו)