לשוב ממצולות כתב on 30 אפר' 2020 21:30:
מתחיל לחשוש. העיקצוצים מתחילים.
ב"ה היה שבוע טוב. מסיים אותו בחיוך גדול. אבל ממש היום התחילו להם עיקצוצים. כאלו שקוראים לי לחשוב אולי הסתכלות בסרטונים זה לא רעיון כל כך רע. שהתמונות האלו יעו לי טוב. התמונות האלו אולי יפתחו אותי עוד קצת. כל פעם זה קורה. שבוע מוצלח ואז מגיע סופש והמחשבות מתחילות. וכשבמחשות מתחילות אז הגלגל מתחיל לפעול וכדור השלג מתחיל להתנפח. הפעם אני רוצה לנצח אותם. אין סיכוי שבמוצש זה יקרה שוב.
אם לא אעצור את זה עככשיו זה יכול להיות מאוחר מדי.
לבנתיים, לילה טוב ותודה רבה על הקריאה!!!
זה מדהים, פשוט יש לו משהו נגדי בסופשי"ם.
ושוב, מתחיל הסופ"ש ואיתו הרצון לחטוא רק מעט.
מתחיל הסופ"ש ואיתו מגיע גם היאוש. יאוש כזה שאומר- מה לך ולכל זה? ואפילו אם הצלחת לשמור כמה ימים, מי אומר שתתמיד, מי אומר שמחר לא תכשל.
יאוש כזה שמעקצץ בראשי ואומר שאם לא אחטא כיצד אפתח לעולם המיני. אני יודע שלרובכם זו מחשבה קצת מוזרה, אך אצלי, כאחד שברח כל חייו מהעולם המיני ואך לפני כשנה הכל התפוצץ, המחשבה והרצון לחוש את החוויה היא כ"כ גדולה. חוויה כזו שתשכנע אותי לרצות בחוויה, לרצות במשיכה ולא לסלוד ממנה.
ובסופשים מגיעה לה גם העייפות. סיימנו שבוע. שבוע עמוס בקשיים, מחשבות רצונות ואתגרים. אז אולי אפצה עצמי במעט הנאה?! מדוע לרוב חברי הנשואים מותר, ואילו לי אסור לחוש מעט מכל מה שהחוויה הזו מציעה?
ויחד עם הסופ"ש מגיע גם תחושה ורצון למרידה- מרד שאומר נמאס לי. לכל העולם מותר ולי לא?! כל העולם משתגע, רואה בזה דבר כ"כ מרכזי בחייו ואני שם לעצמי אלף אלפי גבולות ומחסומים.
אז אולי רק מעט.
ואז הידיים מתחילות להתעסק.
ואני תופס את עצמי חזק ומבין, שהרגע הכי חשוב הוא תחילת הנפילה. אם אצליח כאן, לא אצטרך להתמודד אח"כ. אך אם אפול רק מעט- המעט הזה יגדל עד כדי פיצוץ מטורף.
אז לבנתיים אני נשמר, ומסיים עוד יום טוב ונקי.
שיהיה לכולם לילה טוב, וברכת הצלחה!