טוב..אהמ אהמ..זה עובד?.. כן?..טוב..
סתם אבל באמת רוצה להגיד תודה ענקית לאבא שבשמיים שבאמת הרגשתי שצעד איתי "יד ביד" אל ה90 מייחל ומתפלל שאצליח לזהות את העזרה שהוא תמיד מעניק לי ולהגיע לעוד ימים של נקיות.
לא מחזיק לעצמי מאומה..אולי את ההשתדלות אבל גם היא מכוחו..
שנית רוצה להגיד לכם תודה חברים. באמת שבזכותכם סיימתי את האתגר של ה90 יום. אנשים שהגיבו כאן וגם אלו ששלחו בפרטי/בצ'אט או אפילו לראות שם של מישהו רשום ביומן שצופה ומתעניין...פשוט מדהים...תודה חברים!
מבחינת הרגשה...ה90 יום עברו לי בצורה לא אחידה אך בכל הימים נמנעתי מכל צורה או תמונה של מישהי בלבוש לא צנוע בחסדי ה'. ההתחלה הייתה פשוטה וקלה עם קריזים מדי פעם אבל קטנים ששינה או עיסוק כלשהו מעיף אותם ב"ה.
כשהגעתי לאזור ה70 כאן הקושי האמיתי התחיל. ובכלל שהייתי נושק ל80 ובעשרה הימים האחרונים עד ל90. כאן היה לי ממש קשה. כאן הרגשתי שהמוח שלי פשוט חייב את זה בצורה נואשת ובמקביל גם הרגשתי משהו חיובי. הרגשתי שהמוח שלי ומשהו בראש עובר שינוי..קשה להסביר אבל הרגשה שמשהו טוב קורה לי.
ממליץ בחום לכל מי שנלחם על זה שימשיך להילחם ויאזור כוחות כי זה שווה את זה!! מכל הלב אומר את זה. כי ההרגשה שאתה עובר עוד יום נקי בימים שלקראת הסוף, על אף השינוי והקריז המטורף שיש לך בראש היא הרגשה של החלמה. הרגשה שאתה משתנה, שאתה צועד ובאמת משתנה בעוד צעד ומתרפא.
לגמרי מבין למה צריך 90.
ומה שעזר לי זה התגובות שלכם חברים. את המסע הזה חד משמעית לא הייתי צולח לולא החברים היקרים פה. ללא ספק. רק בדרך הקשה וגם הטובה הבנתי כמה זה חשוב לשתף.
על אף מה שכתבתי למעלה רוצה לשתף אתכם שאני גם כעת נמצא בקריז כי לצערי אתמול נחשפתי בטעות לתמונה שפשוט הבעירה אותי...דווקא בסוף, אך מאוד משתדל להילחם.
אני לא יודע איך אלחם כי ה90 היה משהו שעזר לי למשוך קצת את הקריז...יעד ואתגר. עכשיו נשארו הסיבות היותר כבדות שלהם אני צריך לנסות להקריב את עצמי...
ובמידה ואפול, רוצה להקדים תרופה למכה ולהגיד שלא תיפול רוחכם של מי מקבל השראה מהמסע. זה בטח ובטח אפשרי 90. ב'ה ראיתם ה' עזר והצלחנו והנפילה חלילה לא בגלל שלא אפשרי אלא בגלל שלא בדיוק פעלתי נכון...מאוד מקווה שלא אפול ואעשה המון השתדלות שלא בע'ה:)
אודה ה' בכל לבב בסוד ישרים ועדה, יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם.