ברוכים הבאים, אורח

מתחיל את המסע מחדש ומשתף
(0 צופה) 

נושא: מתחיל את המסע מחדש ומשתף 12077 צפיות

תגובה: מתחיל את המסע מחדש ומשתף לפני 4 חודשים, 1 שבוע #146049

גידי היקר,
מזל טוב מזל טוב,
תודה על התקוה שאתה נותן כעת לי ולשאר החברים.
מאחל לך עוד הרבה הרבה שנים של עוד ועוד ימים נקיים.

אוהבים

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: מיומנו של רווק, תהליך חלק 3 לפני 4 חודשים, 1 שבוע #146055

• Be Better
  • דירוג כסף

גידי מה נשמע אני ממש משתמש חדש
ואני רואה שאתה כותב הרבה
ונמצא הרבה בתהליך
רציתי לשאול איזה איזה תרגיל באתר הכי עוזר לך שמגיע הדחף?

נ.ב לגבי ספונסר (מה זה בכלל ספונסר) אתה מדבר על עזרה מקצועית פה באתר?

תגובה: מתחיל את המסע מחדש ומשתף לפני 4 חודשים, 1 שבוע #146058

• gidi
  • דירוג פלטיניום

אוהבים! תודה מתחיל שוב 
Be Better - ברוך הבא חבר יקר, מאחל לך המון הצלחה!

כן כתבתי כאן הרבה בעבר, תוכל למצוא את כל ההיסטוריה שלי פה בחתימות אבל אנסה לתמצת לך.

הצטרפתי בעבר לפני בערך 4 שנים, ניסיתי כל מיני כלים וגם את תוכנית ספוטיפיי שגם הייתה זמינה באותה תקופה והיא מצאה מאוד חן בעייני- עם זאת ראיתי בפועל שזה לא הועיל לי כי דפוסי ההתנהגות שלי בכל זאת המשיכו באותה צורה.
לאחר מספר חודשים חבר באחד הפוסטים הראשונים שלי (שוב הכל מתועד בחתימות) יעץ לי ללכת לקבוצות SA - קבוצות חינמיות שאת הפרטים עליהם כתבתי פה (גם בחתימה).
ומאז הפעילות שלי פה הייתה בעצם תיעוד של הניסוי שלי בקבוצות SA (שעבר ועובר עדיין ב"ה בהמון הצלחה  ) ואני מידי פעם חוזר לעדכן.
ספונסר הוא חבר בתוכנית SA שמצא את הדרך להחלמה ומדריך אותך בה -(גם אני כיום משמש כספונסר לחברים אחרים).

אז לסיכום מה שעוזר לי הכי הרבה זאת התוכנית- שם אני גם מקבל 'תרגילים' וכלים להתמודדות וגם פיתרון עמוק וארוך טווח ויסודי. (לא אצליח ללמד את כל התורה על רגל אחת).
אני לא שולל כלים אחרים ומודה שגם יצא לי להעיף מבט בכמה סירטונים של 'לעוף אל החופש' אם אני לא טועה, הכל נחמד ויפה אבל שוב בחוויה שלי ומול דברים אחרים שיצא לי לנסות המכלול שקיבלתי בתוכנית SA הוא שהביא תוצאות ולא תרגיל או תוכנית כזאת ואחרת.

קצת סדר על עצמי 
הפעם הראשונה שלי באתר , הפעם הראשונה שלי בקבוצות
יומן המסע שלי  , ציון דרך שנה נקיות
ההתלבטות שלי לגבי נישואים

~~~מידע על הכלי העיקרי של ההחלמה - קבוצות SA~~~

צעד 0  , יומן צעד ראשון

**כל מי שמעוניין לגבי הכוונה, עזרה או כל שאלה לגבי קבוצות SA מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי ואשמח לעזור.

נערך לאחרונה: לפני 4 חודשים, 1 שבוע על ידי gidi. סיבה: שגיאות חטיב :( :)
זמן ליצירת דף: 0.40 שניות

Are you sure?

כן