ברוכים הבאים,
אורח
|
|
נושא: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא 2004 צפיות
עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #89832
|
אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך. |
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #89837
|
|
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #89839
|
אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך. |
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #89841
|
מכה אב התשס"ה הנס האישי שלי ממשיך, רק להיום. אפשר לקרוא עליו כאן
|
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #89846
|
|
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #89854
|
- "מצבי היום לא משקף את האני הפנימי האמיתי שלי, אלא רק את מה שעשיתי בחיים עד היום".
- "עיקר כוחו של האדם הוא להודות בחולשתו ולפנות אל ה'. זה הכוח הגדול של האדם" - הרב מנחם פרומן. שיהיה יום טוב ונקי - לך לי ולכולנו ![]() ---------------------------------------------------------- לסיפורי האישי - פנימה ליומן המסע שלי - חיים פנימיים |
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #89875
|
אֲנִי מַאֲמִין בֶּאֱמוּנָה שְׁלֵמָה. שֶׁהַבּוֹרֵא יִתְבָּרַךְ שְׁמוֹ הוּא בּוֹרֵא וּמַנְהִיג לְכָל הַבְּרוּאִים. וְהוּא יכול בכוחו לתת לי עוד יום נקי ומפוכח.
|
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #90301
|
אבא אוהב העלה אותי לרכבת ההחלמה בכ אדר תשע"ב, היום בו הפנמתי שהתאווה היא חלק ממני, והיא תשאר כזו עד ליומי האחרון, ופניתי לעזרה.
סיפורי האישי |
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 5 שנים, 11 חודשים #90456
|
את רוב הדברים העברתי,
נשאר רק עוד ארגז אחד, כדי להרים אותו, אני צריך עזרה. שמימית. (אביתר בנאי) |
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 2 שנים, 3 חודשים #120494
|
|
תגובה: עוד מחוויות צעד 9 - כפרה מול אבא ואמא לפני 3 חודשים, 3 שבועות #141123
|
|