ברוכים הבאים,
אורח
|
רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו:
(0 צופה)
|
נושא: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: 1676 צפיות
רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 10 שנים, 6 חודשים #2522
|
|
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תחשוב על: לפני 10 שנים, 5 חודשים #4048
|
"אין דבר העומד בפני הרצון"
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה" |
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תחשוב על: לפני 10 שנים, 5 חודשים #4051
|
קשה אבל לא אבוד
משתדל להזכיר לעצמי שיש דרך. אפשר לצאת, בעזרת ה' ורק בעזרת ה' |
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תחשוב על: לפני 10 שנים, 5 חודשים #4076
|
|
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תחשוב על: לפני 10 שנים, 5 חודשים #4092
|
"אין דבר העומד בפני הרצון"
"עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה" |
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 10 שנים, 5 חודשים #4235
|
"בכל אחד ואחד מישראל, מגדול ועד קטן, אור אלוקים חיים ביפעת קודש בוער ומאיר."
"אני ה׳ השוכן אתם בתוך טומאותם״, ובין כך ובין כך בנים אתם לה׳ אלקיכם. אשריך ישראל." "כשהנשמה מאירה גם שמיים עוטי ערפל מפיקים אור נעים" |
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 10 שנים, 4 חודשים #4494
|
|
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 10 שנים, 4 חודשים #4561
|
|
בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 10 שנים, 4 חודשים #4602
|
|
תגובה: בעניין: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 5 שנים, 11 חודשים #92735
|
|
תגובה: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 5 שנים, 11 חודשים #92750
|
אבא אוהב גילה לי את האור ברח' ניסן תשע"ה בכנס של שמור עיניך
נאר אמונה אין בורא כל עולמים...ומבלעדי עוזך ועזרתך אין עזרה וישועה |
תגובה: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 5 שנים, 11 חודשים #92754
|
|
תגובה: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 5 שנים, 11 חודשים #92755
|
חבר שמור עיניך,
ובחסדי ה' ולא בכוחי נקי מט"ז שבט תשע"ב, 09/02/2012, והנני אסיר תודה על כך, ומתפלל לשפיות גם היום. |
תגובה: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 1 שנה, 6 חודשים #133044
|
|
תגובה: רגע ליפני שאתה חוטא, תעצור!!! תחשוב על משהו קצר, בבקשה תן לי להגיד לך משהו: לפני 1 שנה, 6 חודשים #133045
|
|
|